Odlični izdelki za v hribe, ki so na voljo v Programu zvestobe

Tehnik 23. junij 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/pz-hribi-kavcic-jun20-hero.jpg

Nedavno smo objavili članek, v katerem smo izpostavili nekaj odličnih izdelkov, ki so primerni za obisk hribov in jih lahko kupite pri nas izven Programa zvestobe. V tem članku bomo izpostavili še nekaj izdelkov iz naše prodaje, ki so primerni za hojo v hribe. Tokratne lahko kupite prek Programa zvestobe.

Cene izdelkov so prek Programa zvestobe zelo ugodne, zato z nakupom pohitite, če vas spodnji izdelki zanimajo, saj so zaloge omejene.

Šotor OASE OUTDOORS APS Easy Camp Quasar 300

Šotor nam lahko med pohajkovanjem po hribih pride prav. Pri nas prodajamo šotor OASE OUTDOORS APS Easy Camp Quasar 300, ki je cenovno ugoden, hkrati pa tudi kakovosten.

 

Šotor OASE OUTDOORS APS Easy Camp Quasar 300 je primeren za tri osebe. Seveda pa je primeren tudi samo za dve ali celo eno, če ta želi veliko prostora samo zase.

Mere šotora OASE OUTDOORS APS Easy Camp Quasar 300 so 300 x 200 x 95 - 120 cm (d x š x v), ko je postavljen, in 63 x 17 cm, ko je zložen. Težak pa je samo 3,9 kilograma. Zaradi teh dimenzij in teže je relativno enostaven za prenašanje naokoli.

Teleskopski pohodni palici Gymstick Fit Walker

Marsikdo rad med hojo po hribih uporablja namenske pohodne palice, saj mu olajšajo hojo. Če jih tudi vi, lahko pri nas kupite odlični tovrstni palici Gymstick Fit Walker.

 

Palici Gymstick Fit Walker omogočata, da se ju nastavi po dolžini. Uporabnik lahko nastavi od 85 do 135 cm dolžine. Palici sta težki le 400 g, kar je tudi odlično. Sestavljeni sta iz 20 % karbona, tako da sta fleksibilni.

Daljnogled Olympus 12x50 EXPS I

Daljnogledi so lahko odličen pripomoček v hribih, saj lahko z njihovo pomočjo še nazorneje vidimo naravo, ki nas obkroža. Pri Telekomu Slovenije imamo ta hip v ponudbi super daljnogled Olympus 12x50 EXPS I, ki zna odlično prikazati naravne lepote.

 

Daljnogled Olympus 12x50 EXPS I nudi 12-kratno povečavo. Z njim tako lahko dobro vidimo še tako oddaljene objekte. Ta daljnogled ima tudi gumijasto oblogo ohišja za prijetno rokovanje. Najkrajša ostrilna razdalja je štiri metre. Priporočamo ga!

Stol za kampiranje Brunner Aravel 3D

K šotorom, kakršen je prej omenjeni OASE OUTDOORS APS Easy Camp Quasar 300, pašejo tudi namenski stoli za kampiranje. Pri nas imamo v ponudbi zelo kakovostnega, in sicer Brunner Aravel 3D.

 

Stol Brunner Aravel 3D je sestavljen iz vzdržljivega aluminija ter iz zračnega in izredno trpežnega tekstila. Njegovo naslonjalo je prilagodljivo in ima hkrati dodan tudi poseben vzglavnik.

Prenašanje tega stola je relativno enostavno, saj so njegove dimenzije, ko je v zloženem stanju, le 112 x 65 x 9 cm, njegova teža pa znaša 5,3 kg, kar tudi ni pretirano veliko.

Pametna ura Garmin Fenix 6X Pro

V članku, v katerem smo izpostavljali »hribovske« izdelke, ki jih lahko kupite izven Programa zvestobe, smo že izpostavili eno uro. Tokrat bomo še eno, in sicer Garminovo Fenix 6X Pro. Tudi ta je lahko odlična sopotnica za v hribe.

 

Pametna ura Garmin Fenix 6X Pro lahko poda številne uporabne informacije o naši hoji po hribih. Te poda na lepem 1,4-palčnem zaslonu. Uporablja se jo seveda lahko tudi, ko ne hodimo v hribe, saj gre za precej vsestransko športno usmerjeno pametno uro.

Ob nakupu pametne ure Garmin Fenix 6X Pro morda lahko pridete tudi do dodatnih točk zvestobe. Več o tem preberite na našem spletnem mestu.

Želimo vam, da bodo dnevi, ki jih boste preživeli v hribih, karseda prijetni in varni!

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. junij 2020
5231
23. junij 2020
Odlični izdelki za v hribe, ki so na voljo v Programu zvestobe