Odlično orodje iz naše aktualne ponudbe

Tehnik 19. julij 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/orodja-kavcic-jul20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije imamo v ponudbi široko paleto orodja, s katerim je možno postoriti številne stvari. Orodje iz naše ponudbe je od priznanih znamk Black & Decker, Bosch, Makita …

Spodaj smo izpostavili nekaj orodij iz naše ponudbe, ki se nam zdijo še posebej uporabna in dobra.

Akumulatorski udarni vrtalnik Black & Decker 18 V s priborom (BDCHD18BAFC)

Če potrebujete nov udarni vrtalnik, bi bil Black & Deckerjev 18 V s priborom (BDCHD18BAFC), ki ga vidite tudi na spodnji fotografiji, lahko dobra izbira.

 

menjeni Black & Deckerjev udarni vrtalnik spada med akumulatorske udarne vrtalnike. Zna odlično vrtati v les, jeklo in opeko. Ima tudi uporabno delovno svetilko LED za osvetljevanje delovnega področja in mehak ročaj za udobje pri vrtanju. Ob nakupu prejmete cel kup različnih nastavkov.

Proxxonov komplet orodja

Če doma nimate prav veliko orodja, bi bil morda Proxxonov komplet orodja idealen nakup za vas. V njem namreč dobite cel kup različnih orodij, ki so pogosto potrebna doma.

 

V Proxxonovem kompletu je cela paleta različnega orodja. V njem je možno najti na primer ragljo, žepni komplet Inbus ključev, žepni komplet ključev Torx, kladivo, kombinirane klešče Knipex in še kaj. Vse orodje je zloženo v priročen kovček.

47-delni komplet orodja za ročno vijačenje Makita B-36170-10

Ko smo že pri kompletih orodja, bi omenili še Makitin 47-delni komplet orodja za ročno vijačenje B-36170-10. Ta komplet nudi širok nabor možnosti vijačenja.

 

V kompletu Makita B-36170-10 najdemo magnetno hitrovpenjalno držalo in številne nastavke. Tudi tukaj je vse skupaj pakirano v kovček (PVC).

Digitalni laserski merilnik razdalj Bosch GLM 50 C

Klasični fizični metri so precej nepriročni za merjenje razdalj. A danes jih ni več nujno uporabljati, saj so nam na voljo tudi digitalni laserski merilniki razdalj. In več njih prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. Med drugim imamo v prodaji Boschevega GLM 50 C, ki vam ga priporočamo.

 

Merilnik Bosch GLM 50 C zna precej natančno izmeriti razdaljo v območju od 0,05 do 50 m. Merilna natančnost pri njem je +/- 1,5 mm. Zaradi laserskega načina delovanja lahko hitro in zelo enostavno izmerimo razdaljo brez komplikacij z vlečenjem metra po prostoru.

Bosch GLM 50 C omogoča hiter in učinkovit prenos podatkov prek povezave bluetooth. Pohvali se lahko tudi s tem, da ima povečano zaščito pred prahom in škropljenjem (standard IP54).

Akumulatorska verižna žaga Bosch UniversalChain 18

Zadnje orodje, ki ga izpostavljamo, je akumulatorska verižna žaga Bosch UniversalChain 18. Ta verižna žaga se ponaša z odličnim delovanjem in samo 3 kilogrami teže. Zaradi majhne teže je prenašanje in rokovanje manj obremenjujoče za osebo, ki jo uporablja.

 

Akumulatorska verižna žaga Bosch UniversalChain 18 omogoča preprosto preklapljanje med občutljivim obrezovanjem, obdelavo odpadkov in žaganjem drv. Tako je mogoče z njo učinkovito odrezati želeno stvar.

Akumulatorske verižne žage Bosch UniversalChain 18 seveda nikar ne uporabljajte, če niste vešči uporabe verižnih žag! Enako velja za drugo orodje.

Vabimo vas, da si na tej spletni povezavi ogledate našo celotno ponudbo orodja. Morda boste v njej našli še kakšen izdelek, ki vas bo zanimal. Našo celotno ponudbo izdelkov pa si lahko ogledate na tej spletni povezavi. Večino izdelkov iz naše ponudbe lahko naročite prek spleta.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. julij 2020
5263
19. julij 2020
Odlično orodje iz naše aktualne ponudbe