Opcija NEO Igre v juliju bogatejša za teh šest video iger

Tehnik 6. julij 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/NEO-IGRE-JULIJ-KAVCIC-JUL21-hero.jpg

Opcija NEO Igre je iz meseca v mesec boljša, saj se v njo dodajajo nove zanimive video igre. Pravkar je bilo vanjo dodanih še šest novih. Gre za igre Agents of Mayhem, That's My Family (Checkers + Connect 4), Victor Vran Overkill Edition, Super Sports Blast, Beholder in The Uncertain: Last Quiet Day.

Če opcije NEO Igre še niste preizkusili, je morda sedaj čas, da jo. Nudi lahko veliko zabave tako vam kot tudi vašim bližnjim. Ne samo, da igre v njej lahko igrate sami. Številne lahko igrate tudi v večigralskem načinu. Dokupite namenski razdelilnik oziroma USB vozlišče (na primer to), priklopite nanj še dodaten plošček (sedaj po nižji ceni) in zabava z več igralci se lahko začne!

Agents of Mayhem

Verjamemo, da številni obožujete igre Grand Theft Auto. Če so vam všeč, verjamemo, da bi bila za vas zelo zanimiva tudi Agents of Mayhem, ki je sedaj na voljo v NEO Igrah.

 

Agents of Mayhem je, tako kot igre Grand Theft Auto, tretjeosebna akcijska igra odprtega sveta. Ponuja zanimivo zgodbo, lepo grafiko in dobro akcijo. Ta igra sicer ni primerna za majhne igričarje, saj ima oznako PEGI 16.

That's My Family (Checkers + Connect 4)

V That's My Family (Checkers + Connect 4) je mogoče igrati dve znani namizni igri, in sicer Checkers (dama) in Connect 4 (štiri v vrsto). Dobro pri tej igri je, da omogoča večigralski način. Igrata jo lahko dve osebi hkrati. Pokažite najbližjim, kdo je glavni pri štiri v vrsto!

 

Victor Vran Overkill Edition

Victor Vran Overkill Edition je akcijska RPG-igra, v kateri moramo ustvariti svojega junaka in osvoboditi prekleto mesto Zagoravia. To igro so igričarji leta 2017, ko je izšla, kar dobro sprejeli, in prav zato se nam zdi vredno, da jo preizkusite.

 

Po grafični plati igra Vran Overkill Edition ne razočara, enako velja za igralnost. Verjamemo, da vam v njej ne bo dolgčas.

Super Sports Blast

V igri Super Sports Blast se lahko pomerimo v treh priljubljenih športih. V nogometu, tenisu in odbojki. Če spadate med manj zagrizene oziroma manj zahtevne igričarje, bi bila morda lahko primerna za vas. To je igra, ki jo poženete, odigrate tekmo ali dve in jo zaprete. To je igra, pri kateri vam ne bo treba pretirano napenjati možganov.

 

Če želite nekoliko bolj »resno« športno igro, vas vabimo, da si ogledate ponudbo športnih iger za konzole in osebne računalnike pri Telekomu Slovenije. V času pisanja tega članka sta bili v njej na primer nogometni igri eFootball PES 2021 ter FIFA 21. Še več športnih iger pa najdete tudi v NEO Igrah.

Pri Telekomu Slovenije vam niso na voljo le igre, na voljo so vam tudi igralne konzole. V ponudbi sta med drugim tudi konzoli PlayStation 5. Je pa res, da so zaloge še vedno precej omejene. Dobava verzije z optično enoto je tako pri Telekomu Slovenije trenutno predvidena po 20. 7. 2021.

Beholder

Beholder je prav posebna video igra. V njej vohunimo in iščemo tiste, ki v igri delujejo proti državi. Je nekoliko bolj umirjena od kakšnih drugih v opciji NEO Igre, a to še ne pomeni, da je nezanimiva – prav nasprotno.

 

Igro Beholder je v opciji NEO Igre mogoče igrati samo v enoigralskem načinu. A naj vas to ne odvrne od igranja. Ta igra ima oznako PEGI 12, tako da ni primerna za najmlajše igričarje.

The Uncertain: Last Quiet Day

NEO Igre je bogatejši tudi za The Uncertain: Last Quiet Day. Gre za tretjeosebno pustolovsko igro, ki je postavljena v postapokaliptični svet. Če imate radi igre z ugankami, bi vam ta utegnila biti všeč.

 

Igra The Uncertain: Last Quiet Day nas je pri Tehniku prepričala s svojo grafično platjo, pa tudi z ugankami. Z oznako PEGI 7 je primerna za precej širok krog igričarjev. Se ji upate prepustiti?


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
6. julij 2021
5710
6. julij 2021
Opcija NEO Igre v juliju bogatejša za teh šest video iger