Pametne ure, ki vam jih priporočamo

Tehnik 23. junij 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/pz-ure-kavcic-jun20-hero.jpg

Kupujete novo pametno uro in ne veste, katero bi kupili? Da vam nekoliko pomagamo, smo spodaj izpostavili nekaj zanimivejših, ki so ta hip na trgu. Prav vse izpostavljene ure lahko kupite tudi pri nas.

Našo celotno ponudbo pametnih ur si lahko ogledate tukaj.

Pametna ura Garmin Fenix 6X Pro

Garmin Fenix 6X Pro je odlična pametna ura, ki vam jo vsekakor priporočamo. Primerna je še posebej za tiste, ki potrebujejo športno naravnano pametno uro.

 

Garmin Fenix 6X Pro zna početi marsikaj. Meriti zna korake, opravljeno razdaljo, minute intenzivnosti, srčni utrip … Hkrati zna tudi spremljati spanec in je solidno odporna na vodo. Ima 32 GB internega spomina, na katerega je mogoče shraniti do 2000 skladb. Vse informacije pa prikazuje na lepem 1,4-palčnem zaslonu.

Ob nakupu pametne ure Garmin Fenix 6X Pro morda lahko pridete tudi do dodatnih točk zvestobe. Več o tem preberite na našem spletnem mestu.

Pametna ura Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Aluminium (SM-R830)

Pametna ura Galaxy Watch Active2 40mm Aluminium (SM-R830) je pri nas prodajna uspešnica. Že samo ta podatek veliko pove o kakovosti te ure. Smo pa tudi pri Tehniku menja, da je odlična in je lahko dober nakup.

 

Samsung Galaxy Watch Active2 40mm Aluminium (SM-R830) je, tako kot prej omenjena Garminova pametna ura, primerna za športno orientirane uporabnike. Po drugi strani pa je ta ura po našem mnenju tudi precej elegantnega videza in se jo lahko uporablja tudi, ko nismo športno aktivni. Ta Samsungova pametna ura zna, ko fotografiramo svoja dnevna oblačila, ustvariti številčnico, ki se ujema z oblačili.

Je pa to samo ena izmed Samsungovih pametnih ur Galaxy Watch Active2. Predlagamo, da si na našem spletnem mestu ogledate še preostale modele.

Pametna ura Huawei WATCH GT 2 42mm Classic

Pri Telekomu Slovenije imamo v ponudbi več Huaweijevih pametnih ur. Med drugim WATCH GT 2 42mm Classic, ki je po našem mnenju vredna svojega denarja.

 

Pametna ura Huawei WATCH GT 2 42mm Classic se ponaša z dolgo življenjsko dobo baterije, povečano odpornostjo po standardu 5ATM, več senzorji in atraktivno zunanjostjo. Gre za res odlično pametno uro, ki bi jo priporočili marsikomu. Za kupce ure Huawei WATCH GT 2 42mm Classic pri nas smo pripravili tudi posebno darilo. Več o tem preberite na našem spletnem mestu.

Priporočamo, da si prek te spletne povezave pogledate še druge pametne ure WATCH GT 2, ki jih imamo v ponudbi.

Pametna ura Apple Watch Series 5 GPS 44mm Sport Band (MWVD2BS/A)

Apple je s pametnimi urami očaral že mnoge. Verjamemo, da bo tudi vas. Če si do danes še niste lastili Applove pametne ure, je morda sedaj pravi čas, da si kupite prvo. Pri Telekomu Slovenije imamo ta hip v ponudbi za odlično ceno tole Applovo pametno uro serije 5 (vidite jo tudi na spodnji fotografiji). Vsekakor vam jo priporočamo.

 

Omenjena pametna ura Apple Watch serije 5 je lahko vaš novi sopotnik skozi dan. Prek zaslona OLED Retina vam lahko ponudi številne informacije, ki jih čez dan potrebujete.

Ni pa to edina Applova pametna ura, ki jo imamo ta hip v ponudbi. Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo Applovih ur.

Pametna ura Polar Ignite

Za konec izpostavljamo še eno odlično uro, in sicer Polar Ignite. Ta ura je vodoodporna, ponaša pa se tudi z naprednim merjenjem srčnega utripa in vgrajenim sistemom GPS. Namenjena je tistim, ki se radi ukvarjajo s športom.

 

Poleg naštetega se ura Polar Ignite ponaša tudi z lepim dizajnom (sestavljena je iz polimernega ohišja, ojačanega s steklenimi vlakni) dobro avtonomijo baterije, bluetoothom z nizko porabo energije (BLE) in barvnim zaslonom.

Upamo, da so vam zgornje ure všeč. Vas pa vabimo, da si na našem spletnem mestu ogledate našo celotno ponudbo pametnih ur.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. junij 2020
5232
23. junij 2020
Pametne ure, ki vam jih priporočamo