#PestDobrih [6] - tedenski izbor mobilnih aplikacij

Uroš Miklavčič 11. avgust 2014
/PublishingImages/tehnik-pestdobrih-6-hero.jpg

Prevozi.org (brezplačno)

Če se vam je kdaj zgodilo, da ste na hitro potrebovali prevoz iz enega kraja v drugega, ali pa se vam zdi javni prevoz zgolj predrag, vam na pomoč lahko priskoči prenovljena aplikacija Prevozi.org. Samo vnesite kraj odhoda in prihoda in že boste dobili seznam vseh ljudi, ki nudijo prevoz na izbrani relaciji.

#PestDobrih Prevozi 

Prevozi.org je zelo preprosta aplikacija. Če ponujate prevoz ali pa ga iščete, je to pravi naslov za vas. Z deljenjem prevoza bodo vaši stroški nižji, ne glede na to, ali ste voznik ali potnik. Takšno deljenje prevoza se je pri nas že dodobra uveljavilo in zato je strah resnično odveč. Prevozi.org je storitev, ki vas lahko resnično hitro reši iz zagate. Še to: za iskanje prevozov se vam ni treba registrirati, za objavo prevoza, ki ga zagotavljate, pa je registracija obvezna.

 

Live Lock Screen BETA (brezplačno)

Če ste eden tistih srečnežev, ki si že lasti novo Lumio 930 ali 630, ali pa imate mobitel, na katerem teče Windows Phone 8.1, si lahko prenesete beta verzijo aplikacije Live Lock Screen, ki bo vaš zaklenjen zaslon spremenila v tipografsko kompozicijo ure, obvestil in datuma.

#PestDobrih Live Lock Screen 

Vsem, ki imate mobitel Windows Phone, ki bo šele v prihodnje posodobljen na Windows Phone 8.1, pa predlagamo, da si spodnjo povezavo shranite do trenutka, ko posodobitev pride do vas. Live Lock Screen resnično vdihne novo življenje na vaš zaslon, ko zbudite svoj mobitel. Trenutno je na voljo šest različnih postavitev, ki jih lahko popestrite s slikami po lastnem izboru. Tako boste lahko vsakokrat zagledali nekoliko drugačen zaslon, ko boste zbudili svoj mobitel.

 

HUEBRIX (Android: 0,66 € | iOS: 1,79 € | Windows Phone: 1,99 €)

HUEBRIX je zabavna in preprosta igra, v kateri boste reševali uganke z vlečenjem barvnih črt po zaslonu. Da dokončate stopnjo, vam mora zmanjkati barve, ne sme pa vam zmanjkati prostora. Kar sprva zgleda kot resnično prelahka igra, se hitro sprevrže v zabavo, ki se ji ne morete upreti.

#PestDobrih HUEBRIX 

HUEBRIX vam bo postavila kar 400 ugank, ki jih boste morali rešiti, če boste želeli napredovati. To je še ena tistih iger, ki ponuja neomejene količine zabave, če se resnično potopite vanjo, ali pa vam zgolj predstavlja način, kako prebroditi čas med vožnjo z javnim prevozom ali med čakanjem v čakalnici. Kakorkoli že, pazite le, da vas igra ne zasvoji preveč.

 

Pocket Sheep (brezplačno | 1,99 € brez oglasov)

Oblecite irharce, obujte gojzarje, poveznite si na glavo klobuk in vzemite v roke svojo pastirsko palico – pasli boste ovce. Ta zabavna igra vas bo postavila pred opravilo, ki je znano vsem pastirjem: prestavljanje drobnice z iztrošenega pašnika na nov, s travo bogat pašnik.

#PestDobrih Pocket Sheep 

Igra, ki je na voljo le na platformi Windows Phone, s svojo prisrčno grafiko in preprosto mehaniko vsekakor prepriča. Z glasbeno podlago, ki vam bo ljubezen do malih volnatih bitjec le še okrepila, pa vas bo zagotovo popolnoma prevzela. Pocket Sheep vas bo zabavala s 30 ročno izrisanimi stopnjami, skozi katere se boste lahko podali v treh težavnostnih načinih. Sedaj pa le na delo, planšar.

 

Twidere (brezplačno)

Twidere je ena najbolj prilagodljivih aplikacij za Twitter na platformi Android. Dejstvo, da gre za brezplačno aplikacijo navduši še toliko bolj. Ena najbolj dobrodošlih funkcionalnosti aplikacije Twidere pa je možnost dodajanja lastnih zavihkov, med katere lahko vključite tudi sezname.

#PestDobrih twidere 

Aplikacija Twidere vam omogoča tudi uporabo večjega števila Twitter računov, kar je super za skrbnike družbenih omrežij. Možnosti za prilagoditve so v aplikaciji Twidere resnično velike, saj lahko zamenjate tudi pisavo in barvo zgornjega pasu aplikacije. Ker gre za zelo mlado aplikacijo, ki je luč sveta ugledala šele marca letos, lahko pričakujete, da bo v prihodnosti dobila še kakšno izboljšavo. Poleg tega pa boste lahko funkcionalnosti nadgradili s pomočjo razširitev, ki jih Twidere tudi podpira.

 

#PestDobrih [1] / #PestDobrih [2] / #PestDobrih [3] / #PestDobrih [4] / #PestDobrih [5]

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. avgust 2014
2152
18. avgust 2014
#PestDobrih [6] - tedenski izbor mobilnih aplikacij
Android, iOS, Windows Phone 8