Pet dobrih prenosnih polnilnih baterij, ki lahko rešijo vašo mobilno napravo

Tehnik 1. avgust 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/5powerbank-kavcic-jul19-hero.jpg

Prenosne polnilne baterije so super, saj lahko v primerih, ko se naši mobilni napravi izprazni baterija in nimamo pri roki polnilca, napolnijo baterijo mobilne naprave, tako da jo lahko še naprej uporabljamo.

Pri Telekomu Slovenije imamo pestro ponudbo prenosnih polnilnih baterij. Spodaj smo izpostavili nekaj tovrstnih baterij iz naše ponudbe, ki se nam zdijo še posebej dobre. Kupite jih lahko že za nekaj deset evrov.

Našo celotno ponudbo prenosnih polnilnih baterij si lahko pogledate tukaj.

SBS-ova prenosna polnilna baterija

Izmed prenosnih polnilnih baterij iz naše ponudbe bi najprej izpostavili SBS-ovo, ki ima kapaciteto 4.000 mAh. Ta SBS-ova baterija se lahko pohvali s sistemom dvojnega polnjenja, kar pomeni, da lahko med polnjenjem sebe polni tudi našo mobilno napravo. Zanimiva stvar.

 

Omenjena SBS-ova prenosna polnilna baterija se lahko pohvali tudi s tanko zasnovo, tako da jo lahko enostavno pospravimo v kakšno torbico, in s priključkom mikro USB.

Če vas je zgornja baterija prepričala, jo lahko dobite pri nas že za 18 €.

Prenosne polnilne baterije PTB-04S, PTB-04M in PTB-04L

Če se vam zdi kapaciteta 4.000 mAh pri omenjeni SBS-ovi bateriji premalo, lahko izberete tudi polnilne baterije PTB-04S, PTB-04M in PTB-04L, ki imajo precej višjo kapaciteto.

 

Polnilne baterije PTB-04S, PTB-04M in PTB-04L imajo kapaciteto 8.000 mAh, 10.000 mAh oziroma 16.000 mAh. Z njimi je torej mogoče napolniti več kot samo en pametni mobitel. Baterije imajo dva USB-vmesnika.

PTB-04S, ki ima najnižjo kapaciteto, stane pri nas 20,61 €, PTB-04M, ki ima srednje veliko kapaciteto, stane 25,11 €, PTB-04L, ki ima kapaciteto kar 16.000 mAh, pa stane 31,42 €.

Trustova prenosna polnilna baterija s 4.400 mAh

Za tiste, ki imate radi žive barve, imamo v ponudbi Trustovo prenosno polnilno baterijo (spodnja slika). Ta baterija je na voljo v modri, rdeči in rožnati barvi.

 

Trustova prenosna polnilna baterija ima kapaciteto 4.400 mAh. To je dovolj, da z njo napolnimo marsikateri mobitel. Ta baterija ima tudi sistem pametne zaščite za varno in hitro polnjenje.

Omenjeno Trustovo baterijo lahko dobite pri nas že za 12,59 €.

SBS-ova prenosna polnilna baterija z ogledalom

V ponudbi imamo tudi tole spodnjo SBS-ovo prenosno polnilno baterijo (spodnja slika), ki se nekoliko razlikuje od ostalih polnilnih baterij v tem članku.

 

Za razliko od ostalih baterij ima ta dodano tudi ogledalo. Verjamemo, da bi bile predvsem pripadnice nežnejšega spola vesele tega ogledala. SBS-ova baterija z ogledalom ima nekoliko manjšo kapaciteto (3.000 mAh), še vedno pa dovolj, da lahko mobilno napravo napolni do neke mere.

Za SBS-ovo baterijo z ogledalom morate pri nas odšteti 26,99 €.

Trustova prenosna polnilna baterija Primo s kapaciteto 20.000 mAh

Za tiste, ki potrebujejo prenosno polnilno baterijo z zares veliko kapaciteto, imamo na voljo Trustovo baterijo Primo, ki se lahko pohvali s kapaciteto kar 20.000 mAh. Z baterijo Primo je mogoče napolniti več pametnih mobitelov.

 

Zaradi velike kapacitete je baterija Primo nekoliko debelejša. Ta baterija ima tudi indikator stanja ter sistem pametne zaščite za varno in hitro polnjenje.

Za baterijo Primo morate odšteti nekaj več. Pri nas jo prodajamo za 41,39 €.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. avgust 2019
4777
1. avgust 2019
Pet dobrih prenosnih polnilnih baterij, ki lahko rešijo vašo mobilno napravo