Pet iger iz programske opcije NEO Igre, ki jih priporočamo

Tehnik 19. februar 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/neo-igre-ki-jih-priporocamo-kavcic-feb21-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo novo super opcijo z imenom NEO Igre. Vrhunske videoigre igrate kar na svojem televizorju, pri čemer pa ne potrebujete igralne konzole. Igranje iger se izvaja v oblaku. Za igranje tako potrebujete samo televizor, NEO Smartbox, igralni plošček (mi vam priporočamo Logitechovega F710) in optično povezavo.

NEO Igre lahko prvi mesec uporabljate brezplačno. Nato pa je mesečna cena 8 €. Trenutno je na voljo 50 iger, vsaka dva meseca pa bomo dodali pet novih iger.

V NEO Igrah lahko ta hip najdete igre različnih zvrsti. Na primer akcijske, pustolovske in simulacijske. Spodaj smo izpostavili pet akcijskih, k ki vam jih še posebej priporočamo. Nam so nudile ogromno zabave in verjamemo, da jo bodo tudi vam.

Pri teh spodnjih, pa tudi pri vseh drugih igrah, ki so v NEO Igrah, boste lahko zasledili PEGI. Ta vam pove, za kakšno starostno skupino je posamezna igra primerna. Več o PEGI-ju izveste tukaj (na spodnjem delu strani kliknite na napis »KAJ POMENI STAROSTNA OMEJITEV PEGI?«).

Kingdom Come: Deliverance

Če imate radi igre z odprtim svetom in dobro zgodbo, bi bila lahko Kingdom Come: Deliverance za vas. V tej prvoosebni igri maščujete smrt staršev.

Ta igra ni primerna za najmlajše, saj ima po PEGI-ju oznako 18.

Steredenn: Binary Stars

Igra Steredenn: Binary Stars nima ravno vrhunske grafike. Se pa oddolži z odlično igralnostjo. V tej igri prevzamete nadzor nad vesoljsko ladjo in se bojujete proti nepridipravom.

Morda ste podobne igre, kot je Steredenn: Binary Stars, že igrali v osemdesetih ali devetdesetih. Zakaj jih ne bi podoživeli s Steredenn: Binary Star? Dobra akcija je zagotovljena.

Bombslinger

Bombslinger je igra, ki precej spominja na legendarno franšizo Bomberman. Verjamemo, da je marsikdo izmed vas slednjo tudi igral. Tudi Bomslinger je igra, ki ne briljira ravno na področju grafike, veliko bolj pa navduši z igralnostjo. Ta je po našem mnenju zelo dobra.

V igri Bombslinger mora igričar postavljati bombe, da z njimi uniči želene tarče. Če ste v preteklosti radi igrali Bombermana, verjamemo, da boste tudi ob igranju te igre uživali.

Ultra Street Fighter IV

Če spadate med tiste, ki imajo radi pretepaške igre, je igra Ultra Street Fighter IV morda idealna za vas. V njej se lahko postavite v vlogo enega izmed zanimivih likov in z njim premagate nevarne nasprotnike.

Franšiza Street Fighter je ena izmed najbolj poznanih franšiz videoiger. Je tudi ena izmed najdlje trajajočih, saj je njena prva igra izšla v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Močno upamo, da bo v prihodnjih letih ponudila še kar nekaj novih iger.

Styx: Shards of Darkness

Styx: Shards of Darkness je zelo dobra »goblinovska« akcijska igra. Pohvali se lahko z dobro igralnostjo in dobro grafiko. Ta igra je primerna za nekoliko starejše, saj ima oznako PEGI 16.

Styx: Shards of Darkness je sicer nasledila igro Styx: Master of Shadows. Če ju še niste preizkusili, je morda zdaj pravi čas, da vsaj to novejšo.

To je bil naš izbor petih akcijskih iger iz programske opcije NEO Igre. Če bi radi izvedeli, katere igre so vam še na voljo, se odpravite na to spletno stran.

Naj se zabava prične!

Vira: Twitter.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. februar 2021
5570
19. februar 2021
Pet iger iz programske opcije NEO Igre, ki jih priporočamo