Pet izdelkov, ki jih zelo priporočamo

Tehnik 29. oktober 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/5poljubnih-izdelkov-kavcic-okt20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije smo se tudi letošnjo jesen potrudili, da vam ponudimo karseda atraktivne in kakovostne izdelke. Spodaj smo izpostavili pet odličnih izdelkov iz naše aktualne ponudbe, ki vam jih še posebej priporočamo. Verjamemo, da vam lahko polepšajo prihajajoče dni.

Prevajalnik Timekettle WT2 Plus

Zaradi znanega razloga ljudje zadnje mesece ne potujemo toliko po svetu, kot smo prej. Vseeno pa lahko pričakujemo, da bomo spet, in takrat nam bo lahko zelo prav prišel prevajalnik Timekettle WT2 Plus.

 

Prevajalnik Timekettle WT2 Plus nam je lahko v veliko pomoč, ko se srečamo nekoga, ki ne govori našega jezika. Zna namreč hitro in učinkovito prevajati en jezik v drugega in obratno. Za medsebojno sporazumevanje moramo eno slušalko prevajalnika dati osebi, s katero se pogovarjamo, drugo pa moramo imeti sami.

Omenjeni prevajalnik podpira zelo veliko jezikov - kar 36. Se pa sproti dodajajo novi. Timekettle WT2 Plus nam je tako lahko v pomoč v marsikaterem delu sveta. No, seveda pa nam ni v pomoč samo, ko smo v tujini. Prav nam lahko pride tudi v Sloveniji, če srečamo tuje govorečo osebo.

Športna kamera GoPro HERO9 Black

GoPro je nedavno v prodaji ponudil novo športno kamero HERO9 Black, ki jo tudi že lahko kupite pri nas. Gre za res odlično kamero, ki jo priporočamo avanturistom oziroma vsem, ki radi izdelujete posnetke med športnimi aktivnostmi.

 

Za razliko od prejšnjih kamer HERO Black ima nova HERO9 Black kar dva barvna zaslona. Enega spredaj in enega zadaj. Opremljena je tudi z vrhunskim senzorjem s 23,6 MP, ki omogoča snemanje videov v ločljivosti 5K in zajemanje slik v ločljivosti 20MP.

Če iščete vrhunsko športno kamero, ste jo ravnokar našli!

Pametna ura Apple Watch serije 6

Applova nova pametna ura Watch serije 6 je zagotovo ena izmed pametnih ur, ki se jo danes najbolj izplača kupiti. Ima namreč polno različnih funkcionalnosti, ki jo delajo vrhunsko.

 

Omenjena Applova pametna ura zna na primer meriti kisik v krvi in srčni utrip. Ima tudi lep zaslon Retina, novi operacijski sistem watchOS 7, povečano odpornost po standardu ISO 22810:2010 …

Apple Watch serije 6 je na voljo v več različicah. Pri Telekomu Slovenije vam jo prodajamo v tej, tej in tej.

Pametni mobitel Apple iPhone 11 Pro

V času pisanja tega članka smo mobitel iPhone 11 Pro, ki je prišel lani, prodajali za res super ceno. Prav zato priporočamo tudi tega.

 

Četudi je iPhone 11 Pro star že eno leto, pa to nikakor ne pomeni, da je slab. Nasprotno. Po našem mnenju se lahko brez težav kosa z večino pametnih mobitelov na trgu oziroma jih tudi prekaša. Ima zelo kakovosten OLED-zaslon s 5,8-palčno diagonalo, ki zares navduši. Ponaša se tudi z odličnimi snemalnimi oziroma fotografskimi sposobnostmi, ki mu jih zagotavljajo tri kakovostne kamere na zadnjem delu. Ponaša se tudi s hitrim delovanjem, povrh pa ima odlični operacijski sistem iOS 13, ki nudi svojstveno izkušnjo.

Kakšna je cena iPhona 11 Pro ta hip pri nas, preverite na našem spletnem mestu.

Televizor Samsung UE50TU7072UXXH 4K

Pred nami so meseci, ko bomo ljudje še več časa preždeli pred televizorjem. Če s svojim televizorjem niste več zadovoljni in bi radi v prihajajočih hladnejših mesecih gledali novega, ki pa ne sme biti pretirano drag, bi bil morda lahko Samsungov UE50TU7072UXXH 4K kar prava izbira za vas.

 


Televizor Samsung UE50TU7072UXXH 4K se ponaša z lepo 50-palčno sliko, ki ima ločljivost 3840 x 2160 slikovnih točk. Povrh ima ta televizor tudi atraktiven dizajn, tako da lepo paše v marsikateri prostor. Kot smo omenili na začetku, pa tudi ni pretirano drag. Priporočamo ga!Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. oktober 2020
5432
29. oktober 2020
Pet izdelkov, ki jih zelo priporočamo