Pet izdelkov za igričarje

Tehnik 9. marec 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/pet-izdelkov-za-igricarje-kavcic-mar20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije vam že dolgo časa ponujamo izdelke za igričarje. Spodaj smo izpostavili nekaj tovrstnih izdelkov iz naše ponudbe. Nas pri Tehniku ne razočarajo. Verjamemo, da tudi vas ne bi.

Več informacij o spodnjih izdelkih dobite na naši spletni strani. Kliknite na povezavo, ki smo jo dodali pri vsakem izmed njih, če jih boste želeli.

Asus ROG Strix GL10CS-WB016T (90PD02S1-M21580)

Asus pod znamko ROG ponuja kakovostne igričarsko usmerjene izdelke. Eden izmed izdelkov te znamke je tudi osebni računalnik Strix GL10CS-WB016T , ki nudi dobro strojno moč. Če iščete soliden igričarski osebni računalnik, bi bil lahko ta kar primeren izbor.

 

Osebni računalnik Strix GL10CS-WB016T iz naše prodaje v sebi skriva zmogljiv procesor Intel Core i5-9400F (2,9 - 4,1 GHz, 6 jeder), 16 GB RAM pomnilnika, grafično kartico nVidia GeForce GTX 1660 (6 GB), diska 256 GB M.2 NVMe SSD in 1 TB SATA ter operacijski sistem Windows 10 Home.

Gre za dober osebni računalnik, ki ni predrag. Seveda so na trgu tudi zmogljivejši igričarski računalniki, kot je ta, a vseeno verjamemo, da ta za svojo ceno ponuja dobro igričarsko izkušnjo.

Gamerski stol Sharkoon Skiller SGS4

Vsak igričar bi potreboval dober stol. Pri nas lahko kupite igričarski stol Sharkoon Skiller SGS4 , ki ne razočara. Ta stol nudi udobno sedenje ob igranju video iger. In to ure in ure.

 

Igričarski stol Sharkoon Skiller SGS4 Ima sposobnost spreminjanja naklona naslonjala. Uporabnik lahko slednjega postavi tudi do 160° naklona. Ta stol ima tudi umetno usnje, prilagodljiva naslonjala za roke ter posebno blazino za ledveno oporo.

Igričarski stol Sharkoon Skiller SGS4 je zasnovan s povečano velikostjo sedeža in širšim naslonjalom. Primeren je za ljudi, ki niso težji od 150 kg ali pa večji od 200 cm.

Igralna konzola Sony PlayStation 4 Pro, tri igre ter trimesečna naročnina za PlayStation Plus

V prodaji imamo izjemno zanimiv komplet , v katerem so Sonyjeva igralna konzola PlayStation 4 Pro, tri igre to konzolo in trimesečna naročnina za PlayStation Plus.

 

Konzolo PlayStation 4 Pro igričarji zagotovo dobro poznate. Gre za zelo zmogljivo konzolo, ki navdušuje s svojo zmogljivostjo in široko paleto iger. V kompletu, ki ga lahko kupite pri nas, poleg te konzole prejmete tudi igre God Of War, Horizon Zero Dawn ter Gran Turismo Sport. Gre za dobre igre, ki vam bodo dale veliko zabave. Kot omenjeno, pa v kompletu, ki ga prodajamo, dobite tudi trimesečno naročnino za storitev PlayStation Plus, ki deluje v sklopu Sonyjevih igralnih konzol.

Igričarska računalniška miza Spawn Horz Z3A in darilo namizna svetilka Pac Man

Če videoigre igrate na osebnem računalniku, potem seveda potrebujete tudi računalniško mizo. Pri nas prodajamo zelo zanimivo računalniško mizo, ki je namenjena igričarjem. Gre za mizo Spawn Horz Z3A.2

 

Računalniška miza Spawn Horz Z3A že navzven kaže, da je namenjena v prvi vrsti igričarjem. Ima atraktiven izgled, kakovostno sestavo (je iz jekla, aluminija, plastike in MDF plošče), dobro stabilnost, ki je pri igranju videoiger pomembna, ter RGB LED luči.

Velikost te mize je 120 x 54 x 77 cm, teža pa je 27 kg.

Poleg računalniške mize Spawn Horz Z3A prejmete tudi namizno svetilko Pac Man.

Komplet zvočnikov Trust Tytan GXT 658

Če se imate za pravega in resnega igričarja, je vsekakor pomembno, da imate poskrbljeno tudi za dober zvok. Pri nas lahko kupite kakovosten komplet zvočnikov Trust Tytan GXT 658 , ki vam omogoča kakovosten zvok pri igranju videoiger.

 

Komplet zvočnikov Trust Tytan GXT 658 nudi dobre nizke tone. Izkaže pa se tudi pri predvajanju srednih in visokih tonov. Za povrh je nizkotonec iz tega kompleta opremljen z osvetlitvijo, ki še izboljša uporabniško izkušnjo. Ob tem kompletu prejmete tudi daljinski upravljalnik, s katerim je upravljanje zvočnikov Trust Tytan GXT 658 lahka naloga.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. marec 2020
5074
9. marec 2020
Pet izdelkov za igričarje