Pet izdelkov za prave igričarje

Tehnik 28. avgust 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/5-gaming-izdelkov-kavcic-avg20-hero.jpg

Na trgu lahko danes najdemo ogromno takšnih in drugačnih igričarsko usmerjenih izdelkov. Številne prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. Pri Tehniku smo se odločili, da izpostavimo nekaj tovrstnih izdelkov iz naše ponudbe, ki nas ne razočarajo.

Našo celotno ponudbo igričarskih izdelkov si lahko pogledate tukaj (na levi strani so igričarski izdelki razdeljeni po kategorijah).

Slušalke Logitech G332 Leatheratte

Dobre slušalke lahko precej izboljšajo igričarsko izkušnjo. In ni nujno, da moramo za dobre igričarske slušalke odšteti ogromno denarja. Dokaz za to so Logitechove G332 Leatheratte, ki so odlične in poceni. So pa te slušalke kompatibilne s konzolami, mobilnimi napravami in osebnimi računalniki, tako da jih lahko uporabimo marsikje.

 

Slušalke G332 Leatheratte nudijo močan in čist zvok. Nudijo tudi udobje pri nošenju in kot se za igričarske slušalke spodobi tudi mikrofon. Gre torej za res kakovostne igričarske slušalke, ki nas pri Tehniku ne razočarajo.

Dvižna miza ELITE (Sit-Stand)

Če video igre igramo na osebnem računalniku, je vsekakor zelo dobrodošlo, da imamo dobro računalniško oziroma igričarsko mizo. Pri Telekomu Slovenije prodajmo zares odlično igričarsko mizo ELITE, ki nudi kar nekaj stvari, ki jih bodo igričarji veseli.

 

Igričarska miza ELITE za razliko od številnih drugih sorodnih miz omogoča, da se jo nastavlja po višini. Je tudi polna detajlov. Ponuja nam na primer stojalo za kozarec. Morda se to stojalo komu zdi nesmiselno. A eno od nepisanih pravil pri igričarjih je, da se kozarcev ne sme puščati direktno na ravni površini mize. Ta miza ima hkrati tudi nosilec za slušalke, LED osvetlitev ter košarico za upravljanje kablov.

Monitor LG 34GN850-B

LG je dokazano ime na trgu monitorjev. Ta južnokorejski tehnološki gigant ima ta hip v prodaji izredno zmogljiv monitor 34GN850-B, ki se odlično izkaže pri igranju video iger.

 

Monitor LG 34GN850-B ima 34-palčno sliko z ločljivostjo 3440 x 1440 slikovnih točk in frekvenco osveževanja 160 Hz. Ponaša se tudi s samo 1-ms odzivnim časom, zmožnostjo nastavljanja po višini ter atraktivno zunanjostjo.

Stol UVI Chair Sport XL UVI9000

UVI Chair je postala precej prepoznavna znamka igričarskih oziroma računalniških stolov. Upravičeno, saj ponuja zares kakovostne stole. Pri Telekomu Slovenije imamo v prodaji kar nekaj UVI Chair stolov. Med drugim tudi model Sport XL UVI9000, ki ga igričarjem zelo priporočamo.

 

Stol UVI Chair Sport XL UVI9000 ponuja naslonjali za roke, ki sta prilagodljivi. Ponuja tudi možnost nastavljanja naklona naslonjala za hrbet, dve blazini (za vrat in hrbet) ter obilico udobja med sedenjem.

Vsekakor vam priporočamo, da si na naši spletni strani pogledate tudi ponudbo ostalih UVI Chair stolov. Morda vam bo kakšen drugi še bolj všeč.

Osebni računalnik Anni Gamer Extreme (ATPII-PF7G-7836)

Sodobne video igre za osebne računalnike so pogosto strojno precej zahtevne. No, če si kupimo katerega izmed zmogljivejših Annijevih osebnih računalnikov za igričarje, smo lahko mirni, saj jih ti gladko poganjajo. Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo Annijev Gamer Extreme (ATPII-PF7G-7836) osebni računalnik, ki po našem mnenju ponuja dobro razmerje med kakovostjo in ceno.

 

Omenjeni osebni računalnik ima vgrajeno grafično kartico GeForce RTX 2070 SUPER 8GB, 16 GB DDR4 RAM pomnilnika, 1 TB velik SDD disk ter procesor AMD Ryzen 7 3700X.

Za povrh ima Anni Gamer Extreme (ATPII-PF7G-7836) tudi atraktivno ohišje, ki lepo paše v marsikatero sobo, ter operacijski sistem Windows 10 home. Gre torej za odličen komplet, ki je primeren za sodobnega igričarja.

Vir:Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. avgust 2020
5322
28. avgust 2020
Pet izdelkov za prave igričarje