Pet izdelkov za zdravje in osebno nego

Tehnik 31. maj 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/nega-zdravje-kavcic-maj19-hero.jpg

Spodaj bomo izpostavili nekaj izdelkov iz naše ponudbe, ki so vam lahko v pomoč pri doseganju boljšega zdravja in dobre osebne nege. Kupite jih lahko na naši spletni strani (kliknite na povezavo, ki je dodana) ali pa na naših prodajnih mestih.

Moški brivnik Philips S9711/31

Marsikateri moški si dneva brez uporabe brivnika ne zna predstavljati. Če spadate med take moške in če vaš trenutni brivnik ne deluje več po vaših željah, si lahko pri nas kupite izjemen Philipsov brivnik S9711/31, ki zares dobro opravlja svoje brivske naloge.

 

Brivnik Philips S9711/31 se lahko uporabi tako za mokro kot tudi suho britje. Ta brivnik se lahko pohvali s tem, da ima sistem rezil V-Track PRO in sposobnost dobrega prilagajanja linijam obraza. Hkrati nudi tudi nastavitve za hitro, običajno in občutljivo britje.

Brivnik Philips S9711/31 lahko kupite pri nas že za samo 24 x 13,00 € prek Programa zvestobe. V času pisanja tega članka smo imeli v ponudbi sicer še en Philipsov moški brivnik, ki je nekoliko cenejši. Več o njem lahko preberete na tej spletni povezavi.

Električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924/47

Električne zobne ščetke lahko zelo dobro očistijo naše zobe. Bolje kot klasične mehanske zobne ščetke, če teh ne znamo pravilno uporabljati. Če bi radi kupili električno zobno ščetko, vam vsekakor predlagamo Philipsovo DiamondClean Smart HX9924/47, ki je zares vrhunska. To ščetko imamo v ponudbi tudi pri nas.

 

Philipsove električne zobne ščetke že dolgo časa veljajo za zelo kakovostne električne zobne ščetke in DiamondClean Smart HX9924/47 ni pri tem nobena izjema. Ščetka DiamondClean Smart HX9924/47 zna zares vrhunsko očistiti vaše zobe. Ponaša se z več senzorji (senzor pritiska, senzor lokacije in senzor drgnjenja), 3D-prikazom ust, več različnimi glavami in še čim. Če želite vrhunsko električno zobno ščetko, s to ne boste zgrešili.

DiamondClean Smart HX9924/47 dobite pri nas za 24 x 9,90 € prek Programa zvestobe.

Električna zobna ščetka Philips Sonicare HX6712/43

Pri nas prodajamo tudi Philipsovo zobno ščetko Sonicare HX6712/43, ki zobe pobeli za do dva odtenka, hkrati pa vam nudi dobro čistočo zob.

 

Sonicare HX6712/43 je lahko vaša že za 24 x 3,20 € prek Programa zvestobe. Če vam ta ali pa že prej omenjena ščetka Sonicare nista po godu, si lahko pri nas kupite tudi tole zobno ščetko Sonicare, ki je po ceni vmes med obema.

Pametna tehtnica Nokia Body+ Full Body Composition

Pametne tehtnice so lahko v precejšnjo pomoč pri doseganju idealne telesne teže. Zelo dobro tovrstno tehtnico prodajamo tudi pri nas, in sicer Body+ Full Body Composition priznanega podjetja Nokia.

 

Pametna tehtnica Body+ Full Body Composition omogoča enostavno in učinkovito upravljanje s težo. Ta tehtnica je obenem tudi kompatibilna z operacijskima sistemoma iOS in Android.

Body+ Full Body Composition dobite pri nas že za 24 x 3,50 € prek Programa zvestobe.

Pri nas sicer prodajamo tudi tole zelo zmogljivo Huaweijevo pametno tehtnico.

Pametni termometer Nokia Thermo

Termometer je vedno dobro imeti doma. Če ga še nimate, zakaj si ga ne bi kupili sedaj? Pri nas prodajamo vrhunski pametni termometer Thermo podjetja Nokia, ki ga lahko kupite prek našega Programa zvestobe.

 

Termometer Nokia Thermo je boljši od klasičnih termometrov. Thermo s pomočjo HotSpotSensor tehnologije natančno prikaže vašo telesno temperaturo. Hkrati je združljiv tudi z napravami z Androidom in iOS-om.

Termometer Nokia Thermo je pri nas na voljo že za 24 x 3,50 € prek Programa zvestobe. Več o njem preberite na naši spletni strani.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. maj 2019
4660
31. maj 2019
Pet izdelkov za zdravje in osebno nego