Pet izjemnih mobitelov iz naše ponudbe

Tehnik 9. januar 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/top-mobiteli2019-kavcic-dec19-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije se trudimo, da vam nenehno nudimo najboljše pametne mobitele, ki so tisti hip na trgu. Trenutno imamo v ponudbi številne izjemne mobitele. Spodaj smo izpostavili pet mobitelov iz naše ponudbe, ki nas še posebej navdušujejo.

V naši ponudbi sicer lahko najdete mobitele različnih proizvajalcev: Applove, Samsungove, Huaweijeve, LG-jeve … Našo celotno ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Samsung Galaxy Fold

Izjemni pametni mobitel Samsung Galaxy Fold je prišel tudi k nam! Samsungov prvi prepogljivi mobitel je bil sprva na voljo samo ponekod na svetu, po novem pa ga lahko preizkusite tudi slovenski uporabniki.

 

Mobitel Galaxy Fold spreminja trg pametnih mobitelov s 7,3-palčnim prepogljivim zaslonom. V hipu ga lahko zložite in pospravite v žep, ko ga ne potrebujete. Ko pa ga potrebujete, ga spet raztegnete in uživate v njegovem velikem zaslonu.

Mobitel Galaxy Fold ima sicer še en manjši zaslon na sprednjem delu. Hkrati ima tudi več zmogljivih kamer, baterijo s kar 4.380 mAh, vrhunski 8-jedrni procesor in kar 12 GB RAM pomnilnika. Gre za izjemen mobitel, ki vam ga bodo drugi zagotovo zavidali.

LG G8X ThinQ

Mobitel Galaxy Fold zaradi svojih izjemnih lastnosti ni poceni. Če želite soroden mobitel za precej nižjo ceno, lahko pri nas kupite LG G8X ThinQ.

 

Na mobitel G8X ThinQ lahko namestite dodaten zaslon, ki je v kompletu, s čimer ga spremenite v podobnega, kot je Galaxy Fold. Ob namestitvi dodatnega zaslona postane G8X ThinQ super mobitel za izvajanje večopravilnosti. Na enem zaslonu lahko uporabnik upravlja eno aplikacijo, na drugem pa istočasno drugo.

Mobitel G8X se lahko pohvali tudi z vrhunsko sprednjo kamero, ki ima kar 32 MP. Tudi druge specifikacije niso od muh. Predlagamo, da si jih ogledate na našem spletnem mestu.

Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max velja ta hip za enega boljših mobitelov na trgu. Ima vrhunske specifikacije, ki so kos konkurenčnim napravam, in je lepega videza. Slednjega smo sicer pri Applovih mobitelih že vajeni. iPhone 11 Pro Max je prepričal že marsikoga. Verjamemo, da bo tudi vas.

 

iPhone 11 Pro Max ima izjemen 6,5-palčni OLED-zaslon, izjemne fotografske sposobnosti, vrhunski čip A13 Bionic in kakovosten operacijski sistem iOS 13.

iPhone 11 Pro Max ni majhen mobitel. Tistim, ki ne marate velikih mobitelov, priporočamo iPhona 11 in iPhona 11 Pro, ki sta prav tako vrhunska. Oba sta bila predstavljena istočasno kot iPhone 11 Pro Max.

Samsung Galaxy Note10+

Mobitel Galaxy Note10+ se brez težav kosa z vsemi aktualnimi paradnimi mobiteli. Ima vse, kar mora imeti vrhunski pametni mobitel. Dober zaslon, dober čip, dobre fotografske in snemalne sposobnosti, atraktiven dizajn ter dober operacijski sistem.

 

Galaxy Note10+ priporočamo tistim, ki želijo od mobitela kar največ. Opremljen je s samo vrhunsko opremo, ki vas bo navdušila. Za povrh ima tudi pisalo S Pen, po katerem se ločuje od večine drugih paradnih mobitelov na trgu.

Na tem mestu bi omenili tudi manjšega »bratca« tega mobitela – Galaxy Note10. Tudi ta vas lahko navduši!

Cat® S61

Za konec bi izpostavili še en nekoliko poseben mobitel, in sicer Cat® S61. Ta verjetno ne bo všeč vsem, nekateri pa ga bodo zaradi njegovih specialnih lastnosti vzljubili.

 

Ena izmed posebnosti mobitela Cat® S61 je, da ima vgrajeno termovizijsko kamero FLIR® z zajemom temperature do +400 stopinj Celzija. Hkrati ima Cat® S61 vgrajen tudi senzor kakovosti zraka za zaprte prostore in laserski merilec razdalje (do 8 m). Za povrh ima Cat® S61 še povečano odpornost po standardih IP69 in MIL-STD-810G.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. januar 2020
4984
9. januar 2020
Pet izjemnih mobitelov iz naše ponudbe
iOS, Android