Pet LG-jevih mobitelov, ki vam jih priporočamo

Tehnik 5. maj 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/top5-lg-kavcic-apr20-hero.jpg

LG ima ta hip v ponudbi kar nekaj zanimivih modelov in več jih prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. Spodaj smo izpostavili pet mobitelov, ki jih imamo trenutno v ponudbi in vam jih priporočamo.

Če bi jih radi kupili, jih lahko v naši E-trgovini.

G8X ThinQ

G8X ThinQ je eden boljših mobitelov, kar jih LG ta hip ponuja. Ta mobitel je opremljen z zares odlično strojno opremo. Ima pa tudi eno posebnost, po kateri se razlikuje od konkurenčnih mobitelov. To pa je, da se lahko nanj pripne še dodaten zaslon.

 

Osnovni zaslon pri G8X ThinQ ima 6,4-palčno diagonalo in ločljivost 2340 x 1080 slikovnih točk. Dodatni zaslon, ki se ga pripne, ima prav tako 6,4-palčno diagonalo. Oba zaslona pa sta OLED. Tako uporabniki ne pri enem ne pri drugem zaslonu niso prikrajšani za odlične barve.

G8X ThinQ ima na sprednjem delu kamero, ki premore kar 32 MP. Za kakovostne selfije je pri tem mobitelu odlično poskrbljeno. G8X ThinQ ima zadaj še dve kakovostni kameri. Poleg tega pa ima tudi bralnik prstnih odtisov pod zaslonom, kakovosten procesor Snapdragon 855, 128 GB internega spomina, 6 GB RAM pomnilnika …

Ob nakupu mobitela G8X ThinQ pri nas vam prve 3 obroke tudi podarimo. Več o tem preberite na našem spletnem mestu.

K50S

Nekateri uporabniki si želijo, da bi bil njihov mobitel poceni in da bi solidno opravljal svoje naloge. In za takšne je K50S zelo primeren.

 

Mobitel K50S ima precej velik 6,5-palčni zaslon z ločljivostjo 720 x 1560 slikovnih točk, tri solidne kamere na zadnjem delu, čitalec prstnih odtisov in zmogljivo baterijo. Ta mobitel se ne pretvarja, da je najboljši mobitel, kar se ga lahko kupi na trgu, a še vedno je zelo soliden. Njegova cena pa je precej nizka. Kakšna je v trenutno pri nas, izveste na našem spletnem mestu.

K40S

K40S je še en LG-jev mobitel, ki je zelo poceni (pri nas še posebej) in hkrati soliden. Tudi pri tem mobitelu vam prve 3 obroke podarimo. Več o tem preberite na našem spletnem mestu.

 

Mobitel K40S ima vgrajen zelo soliden 6,1-palčni zaslon z ločljivostjo 720 x 1560 slikovnih točk. Ima tudi dobre fotografske sposobnosti (zadaj ima dve, spredaj pa eno kamero), čitalec prstnih odtisov in atraktiven dizajn. Za svojo ceno je ta mobitel zares dober.

K20

Za tiste, ki želite odšteti zelo malo za svoj mobitel, imamo pri nas v ponudbi LG-jev mobitel K20. Če ga kupite pri nas, je lahko ta mobitel vaš za res zelo malo denarja. Ob naročnini pri nas ga dobite skorajda zastonj.

 

Mobitel K20 nima tako dobrih specifikacij kot najprej omenjeni G8X ThinQ, kar je glede na njegovo ceno tudi razumljivo. Še vseeno pa zelo solidno opravlja svoje naloge. Ima kar precej velik zaslon z diagonalo 5,45 palca in ločljivostjo 960 x 480 slikovnih točk.

Ima tudi 16 GB internega spomina, 1 GB RAM pomnilnika, 4-jedrni procesor, baterijo s kapaciteto 3.000 mAh in povečano odpornost po vojaškem standardu MIL-STD-810G.

G8s ThinQ

Za konec bi priporočili še model G8s ThinQ, ki je pri nas prav tako na voljo za odlično ceno. Kot lahko razberemo že iz imena, je ta mobitel izpeljanka mobitela G8X ThinQ, ki smo ga priporočili v uvodu.

 

Mobitel G8s ThinQ je precej zmogljiv. Ponuja odličen 6,21-palčni zaslon z ločljivostjo 2248 x 1080 slikovnih točk, zmogljivi čip Snapdragon 855, štiri kakovostne kamere in različne načine odklepanja, med drugim odklepanje s prepoznavo žil. Gre za res odličen mobitel, ki je lahko primeren tudi za nekoliko zahtevnejše kupce.

Vsi našteti mobiteli so samo nekateri mobiteli znamke LG. Katere še imamo v ponudbi, izveste na našem spletnem mestu.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. maj 2020
5171
5. maj 2020
Pet LG-jevih mobitelov, ki vam jih priporočamo