Pet odličnih izdelkov za igričarje

Tehnik 30. avgust 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/igricarji-kavcic-jul19-hero.jpg

Ker vas je veliko, ki radi igrate videoigre, smo se odločili, da vam v tem članku priporočimo pet igričarskih izdelkov, ki jih imamo v ponudbi. 

Igralna konzola PlayStation 4 Pro

Do vrhunske igralne izkušnje najlažje pridete tako, da kupite katero izmed igralnih konzol. Pri nas prodajamo Sonyjevo najnovejšo igralno konzolo PlayStation 4 Pro, ki je izredno zmogljiva, saj videoigre prikaže tekoče in v vrhunski grafiki.

 

Dodaten plus konzole PlayStation 4 Pro je tudi to, da je zanjo na voljo ogromno videoiger, in to kakovostnih. Verjamemo, da lahko v široki paleti iger najdete pravo zase.

Konzolo PlayStation 4 Pro dobite pri nas za 24 x 16,40 €, in sicer v ponudbi Programa zvestobe.

Ukrivljen monitor za gaming Predator Z35P

Če se imate za resnega igričarja, je še kako priporočljivo, da kupite dober monitor. Pri nas prodajamo monitor Acer Predator Z35P, ki zares navduši. Že res, da gre za nekoliko dražji monitor, a verjamemo, da kakovost odtehta njegovo višjo ceno.

 

Polnilne baterije PTB-04S, PTB-04M in PTB-04L imajo kapaciteto 8.000 mAh, 10.000 mAh oziroma 16.000 mAh. Z njimi je torej mogoče napolniti več kot samo en pametni mobitel. Baterije imajo dva USB-vmesnika.v

Ta monitor je pri nas na voljo za 24 x 44,50 € v ponudbi Programa zvestobe.

Miška za gaming GXT 188 RGB

Vsak resen igričar, ki igra na osebnem računalniku, potrebuje tudi dobro miško. Pri nas prodajamo zelo dobro miško za gaming GXT 188 RGB podjetja Trust.

 

Miška ima napreden in izredno natančen optični senzor z ločljivostjo do 15.000 dpi, nastavljivo LED-osvetljavo, 7 gumbov, ki jih je mogoče sprogramirati, vgrajen pomnilnik za shranjevanje do 5 igralnih profilov in še bi lahko naštevali.

Miško GXT 188 RGB dobite pri nas za 71,99 €.

Igričarski osebni računalnik s procesorjem Core i5-9400F in grafično kartico GeForce GTX 1660 Ti

V naši ponudbi imamo kar nekaj igričarsko usmerjenih osebnih računalnikov. Eden izmed njih je ta na spodnji sliki, ki ima Intelov procesor Core i5-9400F, grafično kartico GeForce GTX 1660 Ti in 16 GB RAM pomnilnika.

 

Verjamemo, da boste igričarji nad njim navdušeni. Za več informacij obiščite našo spletno stran.

Računalnik lahko kupite v Programu zvestobe že za 24 x 44,00 €.

Na tej povezavi si lahko pogledate, katere druge osebne računalnike, primerne za gaming, še prodajamo.

Računalniška miza za gaming Skiller SGD1

Če videoigre pogosto igrate na osebnem računalniku, je dobro, da si priskrbite tudi primerno računalniško mizo. Pri nas lahko kupite vrhunsko računalniško mizo Skiller SGD1, ki vam jo bodo drugi zavidali.

 

Računalniška miza Skiller SGD1 ima izredno privlačen izgled, hkrati pa je tudi pametno oblikovana in ima sistem za upravljanje kablov. Namizna plošča je opremljena s premazom, ki je odporen na praske.

Mizo Skiller SGD1 dobite pri nas za 24 x 11,50 € v ponudbi Programa zvestobe.

Naš ponudba izdelkov za gaming je zelo pestra. Obiščete našo E-trgovino in preverite.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. avgust 2019
4813
30. avgust 2019
Pet odličnih izdelkov za igričarje