Pet odličnih izdelkov za toplejše dni

Tehnik 28. maj 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/zunanji-izdelki-kavcic-maj20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije imamo v ponudbi cel kup izdelkov, ki v toplejših mesecih lahko pridejo prav na prostem. Na primer: številne žare za pripravo hrane, izdelke za urejanje vrta, izdelke za izvajanje vodnih športov … Spodaj smo izpostavili pet tovrstnih izdelkov.

Vse izpostavljene izdelke lahko kupite pri nas po ugodni ceni prek Programa zvestobe. Razveselite sebe (ali pa morda bližnjega) v prihodnjih dnevih s katerim izmed spodnjih izdelkov.

Plinski žar Napoleon Legend LD485SBPK

Če bi radi poleti zunaj pogosto pripravljali hrano na žaru in lahko odštejete za žar nekaj več denarja, vam predlagamo, da kupite izjemen plinski žar Napoleon Legend LD485SBPK.

 

Plinski žar Napoleon Legend LD485SBPK ima kar pet gorilnikov v skupni moči 18,4 kW. Od tega so štirje gorilniki iz nerjavečega jekla, en pa je stranski. Priprava hrane s tem žarom je pravi užitek. Več lahko preberete na našem spletnem mestu.

Namizni žar na plin Morso Piccolo

Pri nas imamo v ponudbi tudi žare, ki so cenovno nekoliko dostopnejši, kot je zgornji, in hkrati še vedno dobri. Eden izmed njih je Morso Piccolo, ki ga lahko dobite že za 1 točko ugodnosti prek Programa zvestobe.

 

Namizni žar Morso Piccolo je občutno manjši od prej omenjenega žara Napoleon Legend LD485SBPK. To bo nekaterim zagotovo zelo všeč. Kljub svoji majhnosti pa še vedno lahko speče zadovoljivo količino hrane (dimenzije kuhalnih površin so 440 x 395 mm). Nam se zdi zelo dober. Verjamemo, da bo tudi vam.

Našo celotno ponudbo žarov si lahko ogledate tukaj.

Akumulatorska kosilnica Bosch AdvancedRotak 36-950 (model 2020)

Tisti, ki živite v hišah, morate v toplejših mesecih tudi kaj postoriti okrog svojega doma. Na primer pokositi travo. Pri nas prodajamo kar nekaj dobrih kosilnic. Prodajamo tako takšne, ki znajo samodejno kositi, kot takšne, ki za košnjo potrebujejo človeka. Zelo solidna kosilnica, ki jo prodajamo pri nas, je Bosch AdvancedRotak 36-950 (model 2020), ki vam jo na tem mestu priporočamo.

 

Bosch AdvancedRotak 36-950 (model 2020) je akumulatorska kosilnica. Ta kosilnica se ponaša s tehnologijo ProSilence, ki omogoča tišje delovanje. Poleg tega se ponaša tudi z ergonomskim ročajem ErgoSlide, intuitivnim in preprostim sistemom prilagajanja višine košnje in še bi lahko naštevali.

SUP-deska Red Paddle Co 10'6 Ride MSL 2020

Supanje je vse bolj priljubljeno. Bi ga radi izkusili? Pri nas lahko kupite kar nekaj različnih SUP-desk. Zelo zanimiva je zagotovo Red Paddle Co 10'6 Ride MSL 2020, ki bi jo priporočili marsikomu.

 

SUP-deska Red Paddle Co 10'6 Ride MSL 2020 je primerna za začetnike in družine. Je napihljiva, pohvali pa se lahko z revolucionarno tehnologijo »MSL fusion«. Proizvajalec Red Paddle Co je po našem mnenju kakovosten proizvajalec SUP-ov, tako da verjamemo, da boste z desko zadovoljni.

Ob nakupu omenjene deske lahko dobite kar 5 let garancije. Morda pa tudi dodatne točke zvestobe (več o tem na našem spletnem mestu).

Bazen Mountfield Azuro Stone (3EXB0302)

Bazeni so lahko v poletnih mesecih super stvar. V naši ponudbi imamo kar nekaj različnih. Med drugim Mountfield Azuro Stone (3EXB0302), ki se nam zdi še posebej zanimiv in vam ga priporočamo. Pričarajte si super poletno vzdušje!

 

Bazen Mountfield Azuro Stone (3EXB0302) se ponaša z dobro konstrukcijo in lepim videzom. Ima kar 4,6 metra premera in 1,2 m višine, tako da ni majhen. V naši ponudbi imamo sicer še soroden model tega bazena, ki je nekoliko manjši. Tudi tega vam priporočamo.

Našo celotno ponudbo bazenov si lahko ogledate tukaj.

Vir: Telekom.si.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. maj 2020
5203
28. maj 2020
Pet odličnih izdelkov za toplejše dni