Pet odličnih sesalnikov za vaš dom

Tehnik 7. oktober 2020 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/sesalniki-e-trg-kavcic-okt20-hero.jpg

Če pri čiščenju tal še vedno prisegate na metlo, je morda sedaj skrajni čas, da jo zamenjate s katerim izmed sesalnikov. Ti so namreč vse zmogljivejši in številni znajo neprimerno bolje očistiti tla kot metla. Hkrati vam lahko nekateri sodobni sesalniki prihranijo tudi obilico časa, saj znajo sesati sami.

Pri Telekomu Slovenije vam ta hip ponujamo široko paleto sesalnikov, ki so različnih cenovnih razredov. Spodaj smo jih izpostavili pet, ki nas pri Tehniku ne razočarajo.

Robotski sesalnik iRobot Roomba 694

iRobot, ki velja za zelo priznanega proizvajalca robotskih sesalnikov, ima hip v prodaji zelo zanimiv model robotskega sesalnika z imenom Roomba 694. Ta sesalnik se zares dobro odreže pri čiščenju tal in vam ga priporočamo.

 

iRobot Roomba 694 zna čistiti različne vrste trdih površin. Ima močan 3-stopenjski sistem čiščenja, sposobnost čiščenja robov in vogalov, zaznava pa tudi bolj umazane predele tal, ki se jim posveti še bolj temeljito. Skratka, gre za super robotski sesalnik, ki bo poskrbel, da bodo vaša tla precej čista.

Pokončni sesalnik Dyson V11 Absolute Extra

Pokončni sesalniki so prav tako lahko odlična izbira. V primerjavi s klasičnimi sesalniki jih lažje shranimo v prostoru, hkrati pa so enostavnejši za uporabo, saj navadno nimajo kablov. In tudi čistijo dobro. Pri nas lahko ta hip kupite več tovrstnih sesalnikov. Med drugim tudi Dysonovega V11 Absolute Extra, ki zelo dobro opravlja svoje sesalne naloge.

 

Nekaterim pokončnim sesalnikom lahko očitamo to, da so občutno manj močni kot klasični sesalniki. No, Dyson V11 Absolute Extra pri moči sesanja ne skopari. V tem pogledu je boljši od marsikaterega pokončnega sesalnika. Več o njem preberite na našem spletnem mestu.

Akumulatorski ročni sesalnik Black & Decker NVC215W

Prah in druga nesnaga se na žalost ne pojavljata samo na tleh, temveč tudi na drugih površinah. Pri odstranjevanju te umazanije na drugih površinah lahko zelo prav pridejo akumulatorski ročni sesalniki. Po našem mnenju zelo dobrega prodajamo tudi pri nas. Gre za Black & Deckerjevega NVC215W.

 

Sesalnik Black & Decker NVC215W ima precej široko sesalno odprtino, tako da lahko hitro pobere prah in drugo nesnago. Težak je samo 0,68 kg, kar je prav tako odlična lastnost.

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock S5 MAX

Kitajsko podjetje Xiaomi meče svoje lovke na različne trge. Tudi na trg sesalnikov. Na trgu sesalnikov se je to podjetje kar dobro uveljavilo. Trenutno kupcem ponuja več različnih sesalnikov. Eden izmed njih je Roborock S5 MAX, ki je po našem mnenju zelo dober in vreden svojega denarja.

 

Xiaomi Roborock S5 MAX je napreden robotski sesalnik. Ta sesalnik si zna ob pomoči laserskega merjenja narediti zemljevid našega stanovanja. Tako mu lahko za vsak prostor nastavimo drugačne nastavitve. Upravljamo pa ga lahko tudi z mobitelom.

Če ste doslej slišali, da so samo robotski sesalniki iRobot dobri, premislite še enkrat. Tale Xiaomijev je po našem mnenju zelo konkurenčen.

Sesalnik Kärcher WD 3 P

Za konec bizpostavljamo še en klasičen sesalnik, in sicer Kärcher WD 3 P. Če vas ne moti, da ta sesalnik zavzame nekaj več prostora kot pokončni in robotski, bi bil morda lahko idealen za vas.

 

Sesalnik Kärcher WD 3 P se ponaša z izjemno močjo sesanja. Ima kar 200 W dejanske sesalne moči. Ima tudi 17 litrov veliko posodo. Prostora za umazanijo je torej zelo veliko. Sesalnik se lahko pohvali tudi s tem, da zna sesati suho in mokro umazanijo.

Našo celotno ponudbo sesalnikov si lahko ogledate tukaj.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. oktober 2020
5393
7. oktober 2020
Pet odličnih sesalnikov za vaš dom