Pet super daril za Miklavža

Tehnik 24. november 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/miklavz-darila-kavcic-nov20-hero.jpg

Miklavž, prvi izmed treh dobrih mož, bo kmalu nosil darila. Zato smo spodaj izpostavili nekaj idej za darila. Še več pa jih lahko najdete na naši spletni strani.

Poskrbite, da bo tudi letošnji december ostal vašim najbližjim v karseda lepem spominu!

Družabna igra Monopoly

Družabna igra Monopoly že dolga leta zabava staro in mlado. Verjamemo, da njena priljubljenost še ne bo usahnila tako zelo hitro, kljub temu, da se številni danes doma najraje zabavajo pred takšnimi in drugačnimi zasloni. Pri nas ta hip prodajamo Monopoly. Vaš je lahko že za nekaj deset evrov.

 

Družabna igra Monopoly, ki jo lahko kupite pri nas, je prevedena v slovenski jezik. Na slovenski različici igre lahko najdete domače kraje in zemljišča. Naj se zabava prične!

Jamarin avto na daljinsko vodenje Porsche GT3 RS 1:24

Še en cenovno ugoden izdelek, ki se ga lahko uporabi kot darilo za Miklavža, je Jamarin avto na daljinsko vodenje Porsche GT3 RS 1:24. Ta avtomobil lahko prinese obilico zabave.

 

Omenjeni avto na daljinsko vodenje ima atraktivno športno obliko. K njemu je dodan enostaven daljinski upravljalec, s katerim lahko vaši otroci pokažejo svoj vozniški talent.

PCX-ov komplet EXTIAN 217067 in monitor Samsung 27

Verjamemo, da bi nov osebni računalnik z monitorjem za marsikaterega manjšega ali večjega otroka predstavljal sanjsko darilo za Miklavža. Pri nas imamo ta hip v prodaji PCX-ov komplet, v katerem sta kakovosten monitor ter osebni računalnik,. Ta računalnik in monitor bi navdušila številne mlade nadobudneže.

 

Računalnik iz omenjenega PCX-ovega kompleta iz naše prodaje ima hiter procesor AMD Ryzen 5 3600, grafično kartico NVIDIA GTX1650 4GB GDDR5, 16 GB DDR4 RAM pomnilnika, 500 GB velik SSD disk ter operacijski sistem Windows 10 Home v slovenščini. Ta računalnik sicer ni najmočnejši na trgu, je pa še vedno dovolj močan, da lahko poganja priljubljene video igre.

V omenjenem PCX-ovem kompletu je tudi zelo soliden Samsungov monitor C27F396FHU. Obenem pa tudi tipkovnica in slušalke.

Bluetooth slušalke SBS Twin Music Hero

Na trgu lahko danes najdemo ogromno različnih modelov slušalk in tudi v naši e-trgovini jih prodajamo kar nekaj. Med drugim prodajamo SBS-ovega Twin Music Hero, ki je cenovno zelo ugoden in ga priporočamo.

 

Slušalke SBS Twin Music Hero so brezžične, tako da je gibanje z njimi enostavno. Imajo obliko, kakršno smo vajeni že pri Applovih brezžičnih slušalkah.

Omenjene SBS-ove slušalke smo imeli v času pisanja tega članka na voljo v številnih barvah. V modri, temno modri, črni, vijolični, mint, roza, beli in rumeni. S pravo izbiro barve lahko te slušalke še bolj navdušijo obdarovanca.

Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi

Samsung, ki je poznan po tem, da izdeluje kakovostne tablične računalnike, ima v prodaji zelo atraktivno tablico Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi. Ta tablica za svojo ne pretirano visoko ceno ponuja zares veliko. In ta hip je na voljo tudi v naši e-trgovini. Lahko je super darilo v prihodnjih dnevih.

 

Tablica Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi ima precej kakovosten zaslon, diagonale 10,1 palca in ločljivosti 1920 x 1200 slikovnih točk. Gledanje filmov, nanizank in ostalih video vsebin je na njej pravi užitek.

Tablica Galaxy Tab A 10.1 Wi-Fi poleg precej kakovostnega zaslona premore tudi 32 GB internega spomina (možno ga je razširiti s spominskimi karticami), 2 GB RAM pomnilnika, 8-jedrni procesor, dinamičen Dolby Atmos 3D zvok ter nenazadnje tudi atraktiven dizajn.

Če vas zanimajo cene zgoraj izpostavljenih izdelkov, jih lahko vidite na naši spletni strani.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. november 2020
5473
1. december 2020
Pet super daril za Miklavža