Pet super izdelkov iz naše ponudbe

Tehnik 20. november 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/5top-blackfriday2-kavcic-nov19-hero.jpg

Spodaj smo izpostavili pet izdelkov iz naše ponudbe, ki nas pri Tehniku navdušujejo. Gre za izdelke različnih kategorij. Če bi radi katerega izmed njih kupili, pohitite. Na voljo jih imamo do konca novembra oziroma do razprodaje zalog.

Priporočamo vam tudi, da se odpravite na to povezavo in si ogledate izdelke, ki vam jih v novembru ponujamo po še posebej ugodnih cenah. Prehitite črni petek!

Akumulatorski vrtalni vijačnik Bosch GSR 12V-15

V vsakem domu je treba občasno kaj zvrtati ali vijačiti. Da bo to početje v prihodnje lažje, lahko pri nas kupite zmogljivi Boschev akumulatorski vrtalni vijačnik GSR 12V-15, ki zelo dobro opravlja svoje naloge.

 

Akumulatorski vrtalni vijačnik Bosch GSR 12V-15 se lahko uporablja za več stvari. Z njim je možno vrtati v les in jeklo, obenem pa je možno z njim tudi hitro privijačiti kakšen vijak. Ta akumulatorski vrtalni vijačnik je zelo priročen in veseli boste, če ga boste imeli doma.

Poleg akumulatorskega vrtalnega vijačnika GSR 12V-15 prejmete tudi poseben transportni kovček, ki vam bo olajšal nošenje orodja naokoli.

Pokončni akumulatorski sesalnik Samsung VS60K6050KW/GE

Pokončni akumulatorski sesalniki so nekaterim uporabnikom bolj pisani na kožo kot klasični sesalniki, saj so enostavnejši za uporabo. Če bi tudi vi radi enega, priporočamo, da kupite Samsungovega VS60K6050KW/GE, ki je zares vrhunski. Kupite ga lahko tudi pri nas po zelo ugodni ceni.

 

Pokončni sesalniki imajo po navadi manjšo sesalno moč od klasičnih sesalnikov. A Samsungov VS60K6050KW/GE vseeno nudi izjemno moč sesanja, saj je opremljen s 160-W motorjem. Sesalnik VS60K6050KW/GE se lahko obenem pohvali tudi s tem, da se lahko hitro prelevi v manjši sesalnik za čiščenje pohištva in še kakšnih drugih manjših površin. Del sesalnika se namreč lahko odstrani in nato z njim sesa omenjene površine.

Tudi vizualno VS60K6050KW/GE ne razočara. Videz pri sesalnikih sicer ni glavna stvar, je pa vseeno dobro, če je sesalnik videti lep in tako lepše paše v naš dom.

Električna zobna ščetka Xiaomi Mi

Električne zobne ščetke so dobra alternativa klasičnim zobnim ščetkam, saj znajo tudi odlično očistiti zobe. Morda ste se električnim zobnim ščetkam doslej izogibali, ker ste mislili, da so drage, a Xiaomi je v prodaji ponudil tako, ki je nadvse ugodna in jo prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. Gre za tole zobno ščetko.

 

Xiaomijeva omenjena zobna ščetka poskrbi za dobro čiščenje zob. Uporabniku nudi več programov čiščenja za odlično ustno higieno.

Če ste doslej uporabljali klasično zobno ščetko in bi sedaj radi začeli električno, vam priporočamo, da se pred menjavo posvetujete s svojim zobozdravnikom.

Mobitel Samsung Galaxy A80

Če bi radi atraktiven in zmogljiv mobitel, si lahko pri nas kupite Galaxy A80, ki je prav to. Galaxy A80 navdušuje z nekaterimi prav posebnimi funkcionalnostmi, ki jih danes na trgu nima vsak mobitel.

 

Galaxy A80 ima izjemno velik 6,7-palčni zaslon, okrog katerega skoraj ni robov. Posebnost pri tem mobitelu je, da zna priklicati zadnje kamere na sprednjo stran. Mobitel ima obenem pod zaslon vgrajen bralnik prstnih odtisov.

Tisti, ki boste še pravi čas kupili pri nas Galaxy A80, boste za darilo prejeli slušalke AKG Y500. Več o tem preberite na našem spletnem mestu.

Televizor Fox Electronics 39DLE172

Danes se dobi soliden televizor že za zelo nizko ceno. Zelo soliden televizor za nizko ceno, in sicer Fox Electronics 39DLE172, prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije.

 

Televizor Fox Electronics 39DLE172 ima 39-pačni oziroma 99-centimetrski zaslon z ločljivostjo 1.366 x 768 slikovnih točk. Zaslon torej ni ravno ogromen, je pa še vedno dovolj velik, da so oddaje in ostale videovsebine prikazane zadovoljivo veliko. Televizor ima tudi več HDMI-vhodov, tako da je možno nanj priklopiti tudi druge naprave.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. november 2019
4927
20. november 2019
Pet super izdelkov iz naše ponudbe