Pet zelo uporabnih izdelkov za šolarje

Tehnik 24. oktober 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/izdelki-sola-kavcic-okt19-hero.jpg

Novo šolsko leto je dobro začelo in zato smo spodaj priporočili pet izdelkov iz naše zelo pestre ponudbe, ki lahko šolarjem pridejo v novem šolskem letu zelo prav. Nekateri izdelki lahko sicer pridejo prav tudi tistim, ki ste šolske klopi že zapustili.

Sharpov tehnični kalkulator ELW531TLBRD

Prvi izdelek, ki ga priporočamo, je Sharpov tehnični kalkulator ELW531TLBRD. Ta bo zagotovo prišel prav šolarjem pri predmetih, pri katerih je treba računati.

 

Tehnični kalkulator ELW531TLBRD zna početi marsikaj. Opravlja kar 420 naprednih znanstvenih funkcij. Z njim je torej možno izračunati marsikaj. ELW531TLBRD ponuja tudi devet neodvisnih spominov in statistične analize. Ta Sharpov kalkulator ima velik štirivrstični matrični zaslon in tudi trpežne plastične tipke. Gre torej za res kakovosten kalkulator. Pri Telekomu Slovenije prodajamo še več kalkulatorjev. Tukaj lahko preverite, katere.

LCD-tablica piši-briši 8.5

V naši ponudbi imamo tudi tole LCD-tablico piši-briši 8.5, ki ima dodano pisalo. S to tablico je možno delati hitre opomnike oziroma zapiske.

 

LCD-tablica piši-briši 8.5 je zelo dobro prenosljiva, kar je vsekakor velik plus. Težka je namreč samo 110 gramov, debela pa pičlih 4,5 milimetra. Velikost njenega lista je 8,5 palca oziroma 21,60 centimetra. Zahtevnejši lahko seveda to tablico nadomestite s kakšno drugo, ki v prvi vrsti ni namenjena za izdelovanje opomnikov, zapiskov in podobnega. Našo ponudbo naprednejših tablic lahko preverite tukaj.

Ergonomski nahrbtnik Barcelona 1

Nahrbtniki oziroma šolske torbe so v času šolanja nuja. Pri nas imamo v ponudbi ergonomski nahrbtnik Barcelona 1, ki bo mlade nadobudneže navdušil z motivi nogometnega kluba Barcelona.

 

Omenjeni nahrbtnik Barcelona 1 ima ergonomsko oblikovano hrbtišče, večplastno trdo dno in zračen material hrbtišča. Primeren je za prve razrede osnovne šole. Na tej spletni povezavi si lahko ogledate še našo preostalo ponudbo nahrbtnikov in torb. Je zelo pestra.

Set za barvanje

Pri nas prodajamo tudi tale set za barvanje od podjetja STAEDTLER Mars GmbH & Co. KG. Zagotovo bo prišel prav šolarjem, ki obiskujejo še osnovno šolo.

 

Omenjeni set vsebuje kar nekaj različnih predmetov. V njem je deset barvic, kakovostna svinčnika, štirje flomastri, ravnili, šilček in radirka. V naši ponudbi imamo tudi soroden set za barvanje, ki ima dodane škarje (nima pa ravnil).

Namizni računalnik PCplus Gamer

Šolarji med šolanjem pogosto uporabljajo namizne ali prenosne računalnike. Prav zato je dobro, da imajo kakovostnega. Pri nas imamo v prodaji številne kakovostne namizne računalnike, med drugim tudi tega: PCplus Gamer.

PCplus Gamer iz naše prodaje ima zelo dobre specifikacije in hkrati tudi lep videz. Primeren je tako za poganjanje raznih »šolskih« programov kot tudi za igranje videoiger. Zaradi tega je po našem mnenju zelo primeren za šolarje.

 

Računalnik PCplus Gamer iz naše prodaje ima šestjedrni procesor Intel Core i5-9400F, 16 GB RAM pomnilnika, 240 GB velik SSD disk, 1 TB velik klasični trdi disk in grafično kartico GeForce GTX 1660 Ti 6 GB. K temu računalniku je treba dokupiti operacijski sistem.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. oktober 2019
4888
25. oktober 2019
Pet zelo uporabnih izdelkov za šolarje