Pholio – uporabna naprava za vaše slike in videe

Tehnik 24. oktober 2017
/PublishingImages/pholio-photo-hero.jpg

Na spletni strani za množično financiranje Kickstarter smo zasledili zelo zanimivo napravo Pholio. Zdi se super, saj, povedano na kratko, shranjuje slike in videe in obenem nudi izjemno dovršen iskalnik, prek katerega je mogoče iskati po teh shranjenih slikah in videih.

Pholio nudi 500 GB spomina za shranjevanje slik in videov. Njegovi razvijalci so sicer pripravili tudi dodatno izvedbo, ki ima kar 2 TB kapacitete, a ta za povprečnega uporabnika verjetno ni zanimiva, saj nudi »preveč« prostora za shranjevanje.

Lahko se pohvali z izjemno dodelanim iskalnikom. Če želimo med posnetki, ki jih imamo na Pholiu, najti na primer tiste, na katerih smo slikali rože, se moramo z osebnim računalnikom ali mobilno napravo povezati s Pholiom, vtipkati v iskalnik »roža« oziroma »flower« (slovenskega jezika verjetno ne razume) in že se nam pokažejo naši posnetki, na katerih so rože. Omogoča nam tudi, da zelo hitro pridemo do posnetkov, na katerih je neka točno določena oseba. Če na primer na svojem osebnem računalniku odpremo neko sliko, ki je na Pholiu in na kateri smo tudi mi, in na tej sliki označimo sebe, nam Pholio prikaže še druge slike, na katerih smo mi.

 

Omeniti velja tudi, da Pholio sčasoma postaja vse boljši, saj se uči od nas. Vsekakor pohvale razvijalcem za ta izdelek. Če vam je torej naprava všeč, lahko tukaj podprete njeno nadaljnjo prodajo.

Vir: kickstarter.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. oktober 2017
3704
24. oktober 2017
Pholio – uporabna naprava za vaše slike in videe