PhoneJoy Play  - igrača, ki veselje vrača

Alenka Selčan 23. september 2013
/PublishingImages/phonejoyplay.jpg

Konec leta je tradicionalno naklonjen igračam in če še niste utegnili pisati svojemu najljubšemu dobrotniku s severa, si vzemite trenutek za ogled tega simpatičnega pripomočka. Verjamem, da bo marsikateri ljubitelj igric nad tem prototipom tako očaran, da bo na prejem novoletnega darilca rajši še malce počakal, pa četudi še nekaj mesecev.

PhoneJoy Play

Kolikokrat se se že lotili igranja kake kompleksnejše igrice na pametnem telefonu, pa ste obupali, ker vam sicer kakovosten zaslon na dotik navkljub vsej svoji eleganci ne uspe nadomestiti občutka radirkastih gumbkov igralnih konzol?  Žal  še tako huda igrica na pametnem mobitelu preprosto ne omogoča iste izkušnje, po drugi strani pa igralne postaje nimajo tako širokega nabora igric, kot jih lahko ponujajo pametne naprave. Rešitev iz te nelagodne situacije prinaša novi PhoneJoy™ Play, ki vaš mobitel spremeni v igralno konzolo in tako poskrbi za potešitev vašega igralnega nagona v vsakem trenutku.

PhoneJoy™ Play je izvirno oblikovana univerzalna naprava s prilagodljivim, drsnim sistemom oklepanja za različne velikosti naprav. Lahko jo nastavimo za iPhone, iPad ali za celo vrsto pametnih mobitelov in tablic, ki delujejo na operacijskem sistemu Android, če so le ožji od 153 mm in tanjši od 14 mm. Zložena naprava sicer tehta približno 250 g, visoka je 87 mm, široka 102 mm in globoka 37 mm.  Odvisno od igrice, ki jo igrate, se lahko PhoneJoy™ Play  oklene  vašega telefona oziroma tablice pokončno ali ležeče, z njim se poveže prek Bluetooth-a 3.0, njegova baterija pa bo zdržala kar 20 igralnih ur.

PhoneJoy™ Play se ponaša s 14 gumbi, z dvema, na pritisk občutljivima analognima joystickoma in lepo sede v vaše roke.  Deluje tudi kot samostojna igralna konzola, ki jo lahko uporabljate na vašem računalniku z Mac OS X, Linux ali Windows sistemom. PhoneJoy™ Play lahko prek mobitela oziroma tablice povežete celo s projektorjem ali HDTV, njegov brezžični domet je do 9 m.

Če ste se torej naveličali metanja jeznih ptičev, si boste odslej lahko dali duška s kako konkretnejšo, morda raje 3D-zapeljivko, saj boste imeli priložnost izbirati med več kot tristo igricami, ki so na voljo uporabnikom pametnih mobitelov. Ko bo PhoneJoy™ Play v vašem žepu, boste na vašem Androidu (mora biti najmanj 2.1), aktivirali Bluetooth, nato vklopili aplikacijo PhoneJoy™ in sledili navodilom. iPhone uporabniki boste imeli še manj dela, saj boste napravo aktivirali kar prek iCade.

Vem, da vas že pošteno srbijo prsti, a pojdimo lepo po vrsti. Najbolj neučakani boste svojo mobi radost lahko doživeli že aprila 2013, a le, če ste pripravljeni z borimi 50 $ (ali več), podpreti projekt  PhoneJoy™ na Kickstarterju.

Denar za njegovo realizacijo zbirajo vse do 3. januarja 2013, ko pričakujejo, da bodo prejeli najmanj 50.000 $. Kot kaže trenutno, jim bo zagotovo uspelo.

Vir: http://www.phonejoy.us/

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
168
17. marec 2014
PhoneJoy Play  - igrača, ki veselje vrača