"Pimp my smartphone"

Alenka Selčan 23. september 2013
/PublishingImages/AutoMeeS.jpg

Dragi potrošniki, ste se že kdaj vprašali, kaj ste doslej storili za svojega najzvestejšega spremljevalca? Že res, da se iPhone5, HTC One X, Galaxy S3 ali Note 2 ponašajo s prestižnimi imeni in nenazadnje s temu primerno ceno, a vendarle - s čim dokazujete, da res cenite to, kar imate? Potrošniški hudiček pravkar neti ogenj v vaši nakupovalni dušici in vas nagovarja k nakupu pripomočkov, ki bodo poleg neizmerne ljubezni do vaših pametnih naprav prikazali tudi razmerje med globino vašega žepa in višino vaše inteligence ter nenazadnje dokazali, da še niste pripravljeni opustiti otroškega veselja nad zbiranjem novih igrač. Če ste torej eden tistih, ki jih videz očara bolj kot pamet, postojte za trenutek in si preberite nekaj namigov, kako polepšati svojo tablico ali mobitel.

Vse se začne pri čistoči, zato najprej očistite zaslon na dotik. Ne, ne, ne! Ne bodite užaljeni, ampak od konca meseca marca ne bo šlo več z navadno krpico in čistilom za steklo. Ker si vaša pametna naprava zasluži več, lahko odtlej za njeno higieno skrbi le čistilni robotek AvtoMee S. Mali gizmo bo v pičlih štirih minutah drsenja po zaslonu vašega mobitela ali v osmih minutah plesa po vaši tablici uspešno odstranil mastne prstne odtise in drugo nesnago, za tri ure dela pa bo porabil le eno AA-baterijo. Doma je z daljne Japonske, dežele ljubiteljev čistoče, kiča in igrač. Njegov proizvajalec Takara Tomy obljublja, da bo ljubek robotek, ki bo seveda na voljo v več barvah, uspešno zaznal robove tudi drugih ležečih LCD-zaslonov, ne zagotavlja pa, da čiščenje ne bo pustilo kakih stranskih posledic. Nič ne de. Ne glede na morebitno kolateralno škodo bo AvtoMee S zagotovo uspešnica, ki ne sme kar tako mimo vas, zato ne bodite skopi in zapravite le slabih 13 € za vzdrževanje higiene vašega mobilnega ljubljenčka.

AutoMeeS

Ker čistoča ni vse, kar rabimo za dober vtis, pobrskajmo še za čednimi oblačili. Roko na srce, če ste bili za svoj mobitel ali tablico pripravljeni odšteti mastne cekine, vam ne bo odveč nameniti nekaj malega še za nakup ustrezne zaščitne oblekice. Seveda si želite ostati v koraku s časom, zato se boste nemara odločili za modno uspešnico, ki je na letošnjem CES-u požela največ skomin. Ker hočete biti ekološko vsaj malce ozaveščeni ali pa želite o sebi ustvariti takšno iluzijo, boste izbrali Patchworks, saj ta korejski ponudnik ličnih etuijev namesto plastike uporablja stoodstotno naravne materiale. V njihovi pestri ponudbi vas bo morda zamikal Alloy X Wood, narejen iz visoko kakovostnega aluminija in afriškega črnega oziroma korejskega tikovega lesa, ki navkljub materialom ostaja eleganten, saj premore le 1,2 mm debeline. Tehta manj kot vaša duša in če vas bosta očarali njegova pristna tekstura in barva, boste zanj z veseljem odšteli slabih 100 €.

 

Tako. Za manj kot 120 € lahko poskrbite, da vaš mobitel ne bo le znamka, temveč odraz vaše osebnosti in nepopisne sreče zavoljo materialnih dobrin. Dajte si duška in pobrskajte še za supermoderno silikonsko oblekico Rilakkuma v obliki prisrčnega medvedka, draguljasto škatlico za iPhone, ki jo najdete med izdelki Gasoline Glamour ali med etuiji kristalov Swarowski ... kaj več pa vam bo potrošniški hudiček pomolil pod nos ob naslednjem srečanju.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
172
17. marec 2014
"Pimp my smartphone"