Plačljivi Android Market se širi v 131 držav

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/newmarket.png

Veselite se, slovenski uporabniki in razvijalci Android aplikacij. Google je oznanil, da se plačljivi Android Market širi v novih 131 držav, med katerimi je tudi Slovenija. Super novica, saj to pomeni, da nam ne bo treba več iskati alternativ ali se se igrati pirata. Hitro poglej v Android Market in katerokoli kategorijo  ter nato klikneš "Just in" že lahko vidiš plačljive aplikacije.

Trenutni problem je samo, da ti aplikacija Market takoj izvrže "Force Close" opozorilo in se ponovno zažene. Nič zato, kaj kmalu ga bomo lahko uporabljali in bili deležni boljših aplikacij. Osebno mislim, da se bo tudi na področju Android aplikacij zgodilo ogromno in bo Android Market po kvaliteti primerljiv z Applovim App Store-om.

V pripravi je nova verzija aplikacije Market, ki bo imela izpostavljene aplikacije, ki so se največkrat prenesle, tiste, ki so aktualne, ipd. S trendom večanja notranjega pomnilnika Android telefonov bo zdaj na voljo tudi podpora za aplikacije večje velikosti (do 4GB). Zanimiva bo bila sekcija Urednikova izbira (Editor's choice) kjer bodo bile izpostavljene aplikacije, ki so jih izbrali uredniki Marketa.

Vir: AndroidCentral, TechCrunch
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
718
24. september 2013
Plačljivi Android Market se širi v 131 držav
Android