Po igri Pokémon GO na pametne mobitele prihaja še Pokémon UNITE

Tehnik 22. september 2021 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/pokemon-kavcici-sep21-hero.jpg

Igra Pokémon GO je pred leti zaradi svojega inovativnega načina igranja, ki vključuje obogateno resničnost, obsedla marsikaterega uporabnika pametnih mobitelov. Kmalu po izidu leta 2016 je postala tako popularna, da smo lahko na ulicah in vaških poteh našli nemalo ljudi, ki so iskali Pokémone. Ta igra danes ni več tako priljubljena, kot je bila. Bodo pa lahko ljubitelji Pokémonov kmalu na pametnih mobitelih igrali novo igro na to tematiko. Prihaja namreč igra Pokémon UNITE.

To, da na pametne mobitele prihaja Pokémon UNITE, vemo že kar nekaj časa. So pa zdaj na uradnem Twitter profilu za to igro sporočili, da se bo izid igre na teh napravah zgodil 22. septembra. Ljubitelji Pokémonov zdaj veste, kateri dan si morate z rdečo označiti na koledarju.

 

#pokemon-unite#

Nova igra Pokémon UNITE je precej drugačna od Pokémon GO. Igranje namreč ne temelji na obogateni resničnosti. To bo morda odgnalo nekatere ljubitelje igre Pokémon GO. Vseeno pa verjamemo, da jo bodo številni igričarji na svojih mobitelih vseeno z veseljem igrali. V igri Pokémon UNITE se igričarji razvrstijo v dve ekipi Pokémonov. Ekipi nato zbirata točke in tista, ki jih zbere največ, je seveda zmagovalka. Točke ekipi dobivata tako, da polagata energijo Aeosa v eno od ciljnih con nasprotne ekipe. Energijo Aeosa pridobivata s premagovanjem nasprotnih Pokémonov.

Za občutek, kako je videti igra Pokémon UNITE v praksi, si oglejte spodnji videoposnetek.

 

Če imate konzolo Nintendo Switch, lahko Pokémon UNITE že igrate. Igra je namreč na njej na voljo že od julija.

Če radi igrate videoigre, vas vabimo, da preizkusite tudi našo programsko opcijo NEO Igre, ki vam je prvi mesec na voljo brezplačno. Ponuja ogromno zanimivih videoiger in lahko jih igrate s svojimi najbližjimi. Najdete lahko igre različnih žanrov. Obožujete dirkaške? Ni problema, teh je kar nekaj. Morda pustolovske? Tudi teh ne manjka. Vstopite v čarobni svet videoiger!

Vira: pokemon.com, youtube.com.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
22. september 2021
5766
22. september 2021
Po igri Pokémon GO na pametne mobitele prihaja še Pokémon UNITE