Podjetje Fitbit na trg s športno pametno uro

Tehnik 31. avgust 2017
/PublishingImages/fitbit-ionic-hero.jpg

Podjetje Fitbit, ki je znano po svojih pametnih zapestnicah, je predstavilo novo pametno uro z imenom Ionic. Gre za zelo zanimivo uro, ki je v prvi vrsti namenjena športno orientiranim uporabnikom.

Pametna ura Ionic ponuja cel kup funkcionalnosti, ki bodo aktivnim uporabnikom prišle še kako prav. Ponuja vadbe, možnost shranjevanja skladb (ima 2,5 GB internega spomina), različna merjenja športnih aktivnosti (čas vadbe, dosežena razdalja …), pametna obvestila, vodoodpornost (do 50 metrov globine), možnost brezstičnega plačevanja ter merjenje srčnega utripa in spanca.

Ura Ionic se lahko pohvali tudi s tem, da ima več kot štiridnevno avtonomijo baterije. Seveda, če jo uporabljamo v mejah normale. Če na uri poslušamo precej glasbe oziroma imamo vključen GPS, se njena baterija izprazni hitreje kot v štirih dnevih.

 

Uro Ionic je že možno prednaročiti. V trgovinah po vsem svetu pa lahko to Fitbitovo novinko pričakujemo oktobra letos. Prihodnje leto pa predvidoma prihaja tudi posebna različica te ure, ki jo bo Fitbit ponudil skupaj z Adidasom.

Viri: investor.fitbit.com, youtube.com, mms.businesswire.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. avgust 2017
3631
31. avgust 2017
Podjetje Fitbit na trg s športno pametno uro