Podloga za miško, ki brezžično napolni tudi vaš iPhone

Tehnik 19. april 2018
/PublishingImages/chytah-april18-hero.jpg

Brezžično polnjenje je zelo priročno, saj moramo pri njem samo odložiti mobilno napravo na namenski polnilnik in že se začne polnjenje baterije. Vtikanje kabla v napravo in vtičnico pri brezžičnem polnjenju ni potrebno.

Za mobilne naprave danes obstaja več brezžičnih polnilnikov. Ti imajo v glavnem samo eno nalogo, in sicer, da napolnijo mobilno napravo. Obstaja pa tudi brezžični polnilnik (vidite ga tukaj), ki nam obenem lahko služi tudi kot podloga za računalniško miško. Na tem polnilniku lahko hkrati polnimo mobilno napravo in uporabljamo miško. Se nam pa poraja vprašanje, ali je na tem izdelku varno dlje časa uporabljati miško. Raziskovalci si namreč še niso enotni, kako varni so brezžični polnilniki. Nekateri menijo, da so varni, drugi o tem dvomijo. Vprašanje, kako varno je imeti roko nenehno na miški, ki je na podlogi s polnilnikom.

 

Omenjena podloga za miško, ki je obenem tudi brezžični polnilnik, lahko polni številne mobitele, med drugim iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X ter Galaxy S9. Kupiti jo je mogoče na tem internetnem naslovu.

Vir: chytah.com, apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. april 2018
3982
19. april 2018
Podloga za miško, ki brezžično napolni tudi vaš iPhone