Pomladni čas kliče na kolo

Tehnik 6. april 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/kolesa-kavcic-apr21-hero.jpg

Pomlad je zelo primerna za kolesarjenje, saj takrat temperature večinoma še niso previsoke. Boste letošnjo izkoristili za obisk kakšnega vam bližjega kraja oziroma lokacije s kolesom?

Pri Telekomu Slovenije imamo za vse, ki ste navdušenci nad kolesarjenjem, v ponudbi cel kup kakovostnih izdelkov. Spodaj smo izpostavili nekatere izdelke, ki so primerni za kolesarske navdušence in jih v tem trenutku še posebej priporočamo. Razen prvo omenjenega se vse lahko kupi v Programu zvestobe. Vsi pa so na voljo v naši E-trgovini.

Naj bodo vaše kolesarske dogodivščine tudi zahvaljujoč spodnjim izdelkom odslej še bolj nepozabne!

Samsungova brezžična polnilna postaja 3v1

Ko gremo na kolesarjenje, številni s seboj vzamemo kakšno elektronsko napravo. Na primer pametno uro. Da te ostanejo napolnjene med kolesarjenjem, nam je lahko v veliko pomoč odlična Samsungova brezžična polnilna postaja 3v1.

 

Dobro pri omenjeni Samsungovi polnilni postaji je, da lahko napolni različne naprave. Napolni lahko pametne mobitele, pametne ure in slušalke. Seveda ne vseh, ampak tiste, s katerimi je združljiva.

Gorsko kolo Torpado RIBOT A

Nekateri se s kolesom raje kot po ravninskih odpravijo na hribovite poti. Za slednje imamo pri nas v ponudbi odlično gorsko kolo, in sicer Torpado RIBOT A.

 

Gorsko kolo Torpado RIBOT A nudi prijetno vožnjo. Ponaša se z dobrimi zavornimi lastnostmi in nasploh kakovostno izdelavo. To gorsko kolo smo imeli v času pisanja tega članka na voljo v oranžno-črni ter v modro-beli različici in v več velikostih.

Žensko mestno kolo Esperia Paris 26

Za pripadnice nežnejšega spola imamo v ponudbi odlično mestno kolo Esperia Paris 26. Gre za kolo, ki ga odlikuje nizka cena, lep videz in še kaj.

 

Kolo Esperia Paris 26 z atraktivnim videzom ne ostane neopaženo. Zaradi premišljeno narejene oblike omogoča lažji sestop. Na njem lahko najdemo set luči, strešice, ki pridejo še kako prav ob dežju, in ščitnik verige. Ne manjka pa tudi stranska nogica. Po našem mnenju gre za super kolo.

Zložljivo električno kolo Robbo S6+

Kolesarskim navdušencem priporočamo tudi kolo Robbo S6+. Gre za posebno kolo, ki se lahko pohvali z dvema stvarema, s katerima se ne more pohvaliti vsak. Prva je, da je električno, kar je še kako dobrodošlo pri vožnji. Druga pa je, da je zložljivo in posledično lažje za prenašanje naokoli. Robbo S6+ tako lahko enostavneje vzamemo s seboj, ko gremo nekam na počitnice.

 

Robbo S6+ kljub posebnemu dizajnu nudi prijetno vožnjo. Ponaša se s tremi načini vožnje (ECO, COMFORT in SPORT) ter do 55 km maksimalnega dosega. Več o njem preberite na našem spletnem mestu.

Otroško kolo Torpado Puma 20

Priporočamo tudi otroško kolo Torpado Puma 20, ki je pravi prodajni hit pri nas. To, da je prodajni hit, nas ne preseneča, saj gre za kolo, ki ima nizko ceno, hkrati pa je po našem mnenju še vedno zelo solidno zgrajeno.

 

Kolo Torpado Puma 20 ima jeklen okvir, šest prestav, spredaj pa tudi vzmetenje. Zaradi slednjega se tako dobro obnese tudi izven cest. Verjamemo, da lahko to kolo razveseli marsikaterega otroka.

Akumulatorska zračna tlačilka Bosch EasyPump

Če si lastimo kolo, je seveda še kako priporočljivo, da si tudi tlačilko, ki po potrebi napolni gume na kolesu. Pri nas prodajamo zelo zanimivo tlačilko, in sicer akumulatorsko Bosch EasyPump.

 

Akumulatorska zračna tlačilka Bosch EasyPump uporabniku omogoča, da hitro in enostavno napolni gume na kolesu ter avtomobilu. Z njo je mogoče napolniti tudi žoge in kakšen vodni pripomoček. Skratka, gre za res uporabno tlačilko, ki marsikdaj pride še kako prav.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. april 2021
5616
6. april 2021
Pomladni čas kliče na kolo