Ponesreči (?) razkrite pomembne informacije o novem iPhonu

Tehnik 10. avgust 2017
/PublishingImages/nove-info-o-iphone-hero.jpg

Na Twitterju so se pojavile izjemno zanimive informacije, ki se navezujejo na enega oziroma več prihajajočih mobitelov iPhone.

Uporabnik Twitterja z uporabniškim imenom @stroughtonsmith je objavil zanimive slike strojne programske opreme HomePoda (Applov prihajajoči pametni zvočnik), ki med drugim razkrivajo, da Apple pripravlja poseben, nov način odklepanja iPhonov, ki poteka prek skeniranja obraza. O tem odklepanju se že nekaj časa neuradno govori, sedaj pa smo očitno dobili tudi uradno potrditev, da prihaja. Prav možno, da bomo takšno odklepanje videli že pri iPhonu 8 in morda tudi pri iPhonih 7s ter 7s Plus.

Poleg tega se je na Twitterju pojavila tudi narisana slika (objavil jo je uporabnik @_inside), ki razkriva, da bo imel eden od prihajajočih iPhonov, verjetno gre za iPhone 8, izjemno majhne robove okrog zaslona. Slika tudi razkriva, da mobitel ne bo imel na sprednji strani fizičnega gumba Domov z bralnikom prstnih odtisov. Očitno bralnika prstnih odtisov sploh ne bo imel ali pa bo ta postavljen na zadnjo stran oziroma pod zaslon.

Apple bo nove mobitele iPhone predstavil predvidoma letos jeseni (verjetno septembra).

Vira: twitter.com, apple.com (sliki)

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. avgust 2017
3595
10. avgust 2017
Ponesreči (?) razkrite pomembne informacije o novem iPhonu
iOS