Poskrbite za svojo mobilno napravo in kupite katero od teh baterij

Tehnik 2. marec 2020 Čas branja članka: 7 min
/PublishingImages/baterije-kavcic-feb20-hero.jpg

Sodobne mobilne naprave ob normalni uporabi večinoma zdržijo vsaj en dan ob enem polnjenju. Vseeno pa se nam lahko kaj hitro zgodi, da naša ostane brez energije, ko smo nekje zunaj. Da se izognemo problemu prazne baterije pri mobilni napravi, ko smo nekje zunaj, je dobro, da nosimo s seboj polnilne baterije.

Pri Telekomu Slovenije imamo v ponudbi kar nekaj polnilnih baterij za mobilne naprave. Spodaj vam bomo nekatere priporočili.

SBS-ova polnilna baterija (TTBB100002UFASTW)

SBS velja za poznano ime na trgu polnilnih baterij. Ta hip ima v ponudbi polnilno baterijo z oznako TTBB100002UFASTW, ki vam jo priporočamo.

 

Polnilna baterija TTBB100002UFASTW ima kapaciteto kar 10.000 mAh. To pomeni, da je z njo možno napolniti tudi več kot samo eno mobilno napravo.

Ta polnilna baterija ima USB izhoda 1A in 2.1A ter vhod Micro USB. Ima tudi precej minimalističen dizajn, ki je, verjamemo, marsikomu všeč. Nam je.

SBS-ova polnilna baterija Pocket (TEBB5000POCW)

Če vam je baterija s kapaciteto 10.000 mAh prevelika, lahko kupite podobno SBS-ovo baterijo Pocket (TEBB5000POCW), ki ima za polovico manjšo kapaciteto.

 

SBS-ova polnilna baterija Pocket (TEBB5000POCW) ima torej 5.000 mAh kapacitete. Poleg tega ima en mikro USB-vhod in dva USB-izhoda (1 A in 2.1A). Cena je nekoliko nižja od tiste pri večji 'sestri', kar bo za marsikoga še en dodaten plus.

Settyjeva polnilna baterija

Priporočamo vam tudi Settyjevo polnilno baterijo s spodnje slike. Ta baterija se prav tako ponaša s 5.000 mAh kapacitete, tako da je zelo primerna za pametne mobitele. Z njo boste lahko v celoti napolnili približno en mobitel. Odvisno seveda, kako zmogljivo baterijo ima mobitel. Imajo pa danes mobiteli po navadi baterije, ki so manjše od 5.000 mAh, tako da bi omenjena polnilna baterija pri večini današnjih mobitelov napolnila baterije v celoti.

 

Omenjena Settyjeva baterija se ponaša s trpežnim ohišjem. Trpežno ohišje je še kako dobrodošlo pri polnilnih baterijah, saj te ob prenašanju lahko izpostavimo neprijetnim zunanjim dejavnikom.

SBS-ova brezžična polnilna baterija (TTBB50002UFWIR5W)

To, da lahko danes določene mobilne naprave polnimo brezžično z namenskimi brezžičnimi polnilnimi postajami, verjetno že veste. Morda pa niste vedeli, da je določene mobilne naprave možno polniti brezžično tudi z brezžičnimi polnilnimi baterijami.

Pri nas lahko ta hip kupite eno kakovostno brezžično polnilno baterijo, ki zna polniti naprave brezžično. Gre za tole spodnjo SBS-ovo baterijo z oznako TTBB50002UFWIR5WTTBB50002UFWIR5W.

 

SBS-ova brezžična polnilna baterija TTBB50002UFWIR5W ima 5.000 mAh kapacitete. Omogoča pa 5 W brezžično polnjenje. Na voljo jo imamo v beli barvi.

Trustova polnilna baterija Primo

Če želite polnilno baterijo z zares izjemno veliko kapaciteto, si lahko pri nas kupite Trustovo polnilno baterijo Primo. Ta ima namreč kar 20.000 mAh kapacitete.

 

S polnilno baterijo Trust Primo lahko napolnite kar nekaj mobitelov ali tabličnih računalnikov. Verjamemo, da je ta baterija lahko še kako uporabna na primer na piknikih, kjer se lahko hitro zgodi, da več ljudi potrebuje nekaj dodatne energije za svojo mobilno napravo.

Polnilna baterija Trust Primo se lahko pohvali tudi s funkcijo bliskavice. Več o tej bateriji izveste na naši spletni strani.

Vsekakor priporočamo, da si na tej spletni povezavi ogledate našo celotno ponudbo polnilnih baterij. Morda boste našli kakšno, ki vam bo še bolj všeč.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. marec 2020
5063
2. marec 2020
Poskrbite za svojo mobilno napravo in kupite katero od teh baterij