Posodobitev za Samsung Galaxy A50 prinaša nočni način, super počasni posnetek in varnostne popravke

Matej Ribič 9. julij 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/posodobitev-a50-ribic-jul19-hero.jpg

Samsung Galaxy A50 se je pred kratkim znašel tudi v mojih rokah, pri testu na dlani pa sem prišel do zaključka, da je primarna kamera odlična glede na ceno naprave. Žal pa se ta ni najbolje izkazala pri zajemanju fotografij v slabih svetlobnih pogojih, kar pa bo odpravila najnovejša posodobitev programske opreme.

 

Poleg nočnega načina posodobitev prinaša še super počasni posnetek, ki nam sedaj ponuja kar 480 sličic na sekundo pri ločljivosti HD 720p, medtem ko nam je bil prej na voljo zgolj počasni posnetek z 240 sličicami na sekundo v enaki ločljivosti. Če se tudi po posodobitvi omenjena načina ne pojavita v aplikaciji za kamero, jo je treba ponastaviti. To naredimo tako, da odpremo Samsungovo aplikacijo za kamero, v levem zgornjem kotu izberemo “kolesce” oziroma nastavitve in nato čisto na dnu Ponastavi nastavitve. Ta posodobitev omogoča tudi skeniranje QR-kod neposredno v aplikaciji za kamero, medtem ko smo se za to v preteklosti zanašali na Bixby Vision. Da kar najbolje izkoristite strojno opremo, ki jo ponuja Galaxy A50, vam predlagam, da za zajem posnetkov uporabljate kakšno drugo aplikacijo, kot je na primer Open Camera, ki vam omogoča višjo ločljivost UHD 2160p v primerjavi z FHD 1080p, ki nam jo ponuja Samsungova aplikacija.

 

Posodobitev v velikosti 422 MB s serijsko številko A505FDDU2ASF2 lahko prejmete v nastavitvah, kjer izberete Posodobitev programske opreme. Če imate vključeno samodejno posodabljanje programske opreme, boste takoj, ko bo ta na voljo, prejeli tudi obvestilo.

Vir: gsmarena.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. julij 2019
4727
9. julij 2019
Posodobitev za Samsung Galaxy A50 prinaša nočni način, super počasni posnetek in varnostne popravke
Android