Povpraševanje po mobitelih Nokia v tretji četrtini leta solidno

Tehnik 27. december 2017
/PublishingImages/nokia-dobicek-hero.jpg

Podjetje Counterpoint Research je spletni strani Nokiapoweruser podalo nekaj informacij, ki se tičejo dostav in tržnega deleža Nokiinih mobitelov v tretji četrtini letošnjega leta.

Sodeč po Counterpoint Researchovih informacijah je Nokia v tretji četrtini letošnjega leta dostavila 2,8 milijona pametnih mobitelov in kar 13,5 milijona mobitelov, ki spadajo v t. i. kategorijo »feature phone« (mobiteli, ki so po sposobnostih med pametnimi in »neumnimi« mobiteli).

Omenjeni številki dostav mobitele Nokia uvrščata po tržnem deležu na 3. mesto v kategoriji »feature phone« in na 16. mesto v kategoriji pametni mobiteli. Nokia oziroma HMD torej ima še kar nekaj rezerve na področju pametnih mobitelov. Verjamemo, da bosta kmalu tudi na tem področju igrala še pomembnejšo vlogo.

 

Pri Telekomu Slovenijie ta hip prodajamo več mobitelov znamke Nokia. Med drugim tudi novo Nokio 3310 (na slikah), ki imitira legendarni osnovni model Nokia 3310. Našo ponudbo mobitelov znamke Nokia si lahko pogledate na tem internetnem naslovu.

Vira: nokiapoweruser.com, hmdglobal.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. december 2017
3797
27. december 2017
Povpraševanje po mobitelih Nokia v tretji četrtini leta solidno