Pozabili PIN in izgubili PUK? Ne skrbite, kadarkoli ju najdete tukaj …

Nina Križaj 24. julij 2017
/PublishingImages/moj-telekom-vsestoritve-hero.jpg

Roko na srce, zgodilo se je že vsem. Nič kaj prijetna situacija, saj smo brez PIN-a oziroma PUK-a tudi brez mobitela. In seveda kot nalašč takrat ne najdemo kartice, kjer naj bi bila zapisana, obisk prodajnega mesta pa nam je v tistem trenutku popolnoma odveč. Da sploh ne govorimo o skrbi, da bi za vedno izgubili našo telefonsko številko, ker smo zablokirali SIM-kartico … Na srečo je ta črn scenarij za naročnike Telekoma Slovenije nemogoč.

PIN in PUK vedno na voljo v aplikaciji Moj Telekom

V primeru, da ste izgubili PIN in PUK, potrebujete le dostop v Moj Telekom, uporabniško spletno mesto, ki je na voljo vsem uporabnikom storitev Telekoma Slovenije. Dostop si lahko uredite tukaj. Na voljo vam je na računalniku in kot mobilna aplikacija na tablici ali mobitelu.

Ko se prijavite v Moj Telekom, kliknete na svojo mobilno številko, za katero potrebujete PIN oziroma PUK. V levem meniju imate na voljo podatke o vašem naročniškem razmerju, med katerimi se nahajata tudi iskani kodi. V naslednjem trenutku pa že lahko nemoteno spet brskate po svojem mobitelu.

Moj Telekom 

Katere podatke še lahko vidite v Mojem Telekomu?

Moj Telekom vam olajša še marsikateri drug opravek in omogoča izredno uporabne funkcije ter vpogled v pomembne podatke, do katerih lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli, in to brez zamudnih obrazcev in brez obiskov prodajnih mest.

  • Program zvestobe:
  • Vsi uporabniki storitev Telekoma Slovenija so lahko vključeni v Program zvestobe, kjer koristijo točke za ugodnejše nakupe in sodelujejo v ekskluzivnih akcijah. V Mojem Telekomu pa lahko vedno spremljate stanje vaših točk.

  • Pregled nad vsemi naročniškimi razmerji:
  • Če ste že povezali mobilne storitve in storitve za dom, imate v Mojem Telekomu na voljo pregled nad njimi – tako mobilnim in fiksnim naročniškim razmerjem kot tudi elektriko Telekoma Slovenije.

  • Podrobni podatki o posameznem naročniškem razmerju:
  • Ko kliknete na posamezno naročniško razmerje, ki vas zanima, imate na voljo vpogled v pogodbo, trenutno porabo, vse račune in druge storitve, ki so omogočene na izbranem naročniškem razmerju ter jih lahko prek Mojega Telekoma enostavno vklapljate in izklapljate.

Več informacij o portalu Moj Telekom​:

Moj Telekom: aplikacija, s katero sami urejate nastavitve TV-programov, interneta in telefonije

Moj Telekom: nadzirajte stroške naročnine in paket prilagodite svojim željam

Moj Telekom: upravljajte, nadzirajte, pregledujte in pridobite ugodnosti – vse na enem mestu

Moj Telekom: Kje preveriti, koliko interneta imate na voljo v tujini

Moj Telekom: Ups, doma pozabili mobitel? Nič hudega, imamo zelo praktično rešitev.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. julij 2017
3567
28. julij 2017
Pozabili PIN in izgubili PUK? Ne skrbite, kadarkoli ju najdete tukaj …
iOS, Android