Praktična darila, ki ne razočarajo

Tehnik 23. december 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/prakticna-darila-tehnik-dec21-hero.jpg

Če se znajdete v zadregi, kaj podariti ob koncu leta, bodo praktična darila zanjo in zanj v E-trgovini Telekoma Slovenije prava izbira. Lično oblikovanje in praznična embalaža izbranih izdelkov pa darilom dodata še pridih zimske čarobnosti.

kupi


Set ženske parfumske vode in losjona za telo D&G The One

Glamuroznost znamke Dolce & Gabana obdaja tudi kozmetični set parfumske vode in losjona za telo. Za popoln videz poskrbi še praznična embalaža v zlatih tonih in krasnih vzorcih. Praktično in lično darilo prav zanjo, četudi v zadnjem trenutku.

 

Ženska zapestnica Swarowski Crystaldust

Z izdelki Swarovski seveda ne morete zgrešiti, tako tudi zapestnica, bogato prekrita s kristali, zagotavlja, da bo njena lastnica blestela. Nakit Swarovski se seveda lepo poda tudi k praznično obarvani garderobi.

 

Kozmetični darilni set L'Occitane

Mraz in suh zrak slabo vplivata na kožo in ustnice. Za mehke in voljne ustnice ter nežne roke je na voljo krasen darilni set. Če ga ne porabite v zimskih mesecih, bosta balzam za ustnice in krema za roke prišla prav tudi kasneje, saj je to darilo, ki ga boste uporabili tako na smučanju kot na plaži. Vsebuje tudi karitejevo maslo, ki nežno neguje kožo.

 

Moški darilni set Hugo Boss

Komplet Hugo Boss z gelom za tuširanje, deodorantom v spreju in toaletno vodo poskrbi za vsak trenutek dneva, prepoznavna znamka pa zagotavlja, da dobite, kar pričakujete. Darilni set odlikuje lična embalaža s zvezdnimi željami novega leta. Krasno darilo zanj.

 

Komplet moških nogavic Tommy Hilfiger Stripe and Dot 5/1

Dobrih, kakovostnih nogavic nam vedno zmanjka, sploh če jih požira še pralni stroj :) Mehke bombažne nogavice znamke Tommy Hilfiger v enobarvni in črtasti izvedbi so lično spravljene v kovinsko škatlo, tako da pet parov nogavic lahko podarite kot priročen zaklad za zimske dni.

 

Darilni set Pierre Cardin PCX7953G18

Krasen set bo navdušil vsakogar, ura in priročni pripomočki pa bodo dopolnili eleganten videz vsakega moškega. Darilo, s katerim ne morete zgrešiti.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
23. december 2021
5831
23. december 2021
Praktična darila, ki ne razočarajo