Preverite, ali vam bo težko pričakovana igra Cyberpunk 2077 delovala

Tehnik 26. november 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/cyberpunk-kavcic-nov20-hero.jpg

Leto 2020 je žal prineslo kar nekaj slabega. A vseeno tudi kakšno dobro stvar. Marsikateri igričar si ga bo zapomnil po tem, da so na trg prispele igralne konzole PlayStation 5, Xbox Series X in Xbox Series S. Spomnil pa se ga bo verjetno tudi po tem, da bo, vsaj tako kaže, v tem letu izšla akcijska videoigra Cyberpunk 2077. Gre za igro, ki je deležna velike pozornosti s strani javnosti, in povsem mogoče je, da bo to ena izmed bolje ocenjenih iger v zadnjih mesecih.

V zvezi z igro Cyberpunk 2077 prihajajo nove in nove informacije. Na njenem uradnem Twitter profilu so v teh dneh razkrili, kakšne so sistemske zahteve zanjo na osebnih računalnikih. Če jo bomo želeli igrati v ločljivosti 1080p in z nizkimi drugimi grafičnimi nastavitvami, bomo morali imeti vsaj procesor Intel Core i5-3570K oziroma AMD FX-8310, vsaj 8 GB RAM pomnilnika, grafično kartico vsaj GTX 780 oziroma Radeon RX 470, vsaj 3 GB VRAM-a in vsaj 70 GB prostora na trdem disku (priporoča se SSD-disk).

Če vas zanimajo celotne sistemske zahteve za igro Cyberpunk 2077 na osebnih računalnikih, predlagamo, da si ogledate sliko tukaj.

V teh dnevih je izšel tudi uraden videonapovednik za Cyberpunk 2077, ki prikaže igralnost igre. Ogledate si ga lahko spodaj.

 

Kot lahko vidite v videonapovedniku, ima igra precej impresivno grafiko in je polna akcije. V njej bo igralec postavljen v leto 2077, boril pa se bo proti prebrisanim nepridipravom. Njegove odločitve v igri bodo pomembne, saj se bodo dogodki v igri odvijali glede nanje.

Ni pa zgoraj omenjeni videoposnetek edini v zvezi z igro Cyberpunk 2077, ki je bil do zdaj objavljen s strani razvijalcev na YouTubu. Bili so še številni drugi. Ogledate si jih lahko tukaj.

Igra Cyberpunk 2077 bo po sedanjih napovedih izšla 10. decembra. Njen izid je bil sicer v preteklosti že večkrat prestavljen. Močno upamo, da ne bo še enkrat. Se pa zdi, da jo bomo na omenjeni datum zdaj vendarle ugledali.

Igra bo na voljo na številnih platformah. Igrati jo bo mogoče na konzolah Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 in PlayStation 5. Hkrati pa tudi na Googlovi Stadii in na osebnih računalnikih. Kot je razumeti uradno izjavo za medije, igra na konzolah PlayStation 5, Xbox Series X in Xbox Series S sprva ne bo drugačna kot na konzolah PlayStation 4 in Xbox One. Lahko pa pozneje pričakujemo nadgradnjo, ki jo bo izboljšala na novih konzolah.

Viri: Twitter.com, Youtube.com, Press.cdprojektred.com .


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. november 2020
5478
26. november 2020
Preverite, ali vam bo težko pričakovana igra Cyberpunk 2077 delovala