Prevroče? Ti izdelki lahko priskočijo na pomoč

Tehnik 5. avgust 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/ohlajevanje-kavcic-avg21-hero.jpg

Spodaj izpostavljamo več dobrih izdelkov, ki lahko pridejo zelo prav v marsikaterem domu. Dva odlična hladilnika, dve napravi, ki izboljšata zrak v domu in hladilno podlago za prenosnike. Gre za naprave, ki na takšen ali drugačen način poskrbijo za ohlajevanje, ko ga potrebujemo. Že res, da napravi, ki izboljšata zrak v prostoru, ne spadata med klimatske naprave. Nudita pa ventilacijo. Ta pa človeku daje občutek hladnejšega zraka.

Vse spodaj izpostavljene izdelke lahko kupite pri Telekomu Slovenije. Skoraj vsi (izjema je hladilna podlaga za prenosnike) so vam na voljo v Programu zvestobe.

Ventilator, grelec in čistilec zraka Cecotec TotalPure 3 in 1 Connected Max

Cecotec TotalPure 3 in 1 Connected Max je naprava, ki zna početi več stvari. Služi nam lahko kot ventilator, grelec in čistilec zraka. Zakaj bi kupovali tri različne naprave, ko pa lahko z eno dobimo vse to?

 

Naprava Cecotec TotalPure 3 in 1 Connected Max omogoča, da izbiramo med 14 hitrostmi. Največ, kar 9 hitrosti, lahko izberemo v načinu prezračevanja. Vgrajen ima termostat, prek katerega zaznava trenutno temperaturo. Gre za res super napravo, ki poskrbi za boljši zrak v prostoru.

Vlažilec in čistilec zraka Dyson Pure Humidify + Cool

Dyson Pure Humidify + Cool zna, tako kot prej omenjena Cecotecova naprava, početi več stvari. Zna vlažiti in čistiti zrak, prav tako pa zna opravljati tudi naloge ventilatorja. Pure Humidify + Cool je sicer nekoliko dražja naprava, a verjamemo, da bi vam bila všeč. Je od priznanega proizvajalca, ki se je v preteklosti s svojimi izdelki za domove že ničkolikokrat zelo izkazal.

 

Dyson Pure Humidify + Cool ima vgrajeno napredno dvodelno filtrirno enoto. Pohvali se lahko tudi s samodejnim nadzorom, časovnikom ter enostavnim in hitrim menjanjem filtra. Upravlja se ga lahko prek aplikacije Dyson Link.

Pri Telekomu Slovenije vam je bila naprava Dyson Pure Humidify + Cool v času pisanja tega članka na voljo v srebrni in črni barvni različici. Po našem mnenju je v obeh atraktivna, saj popestrita prostore.

Ameriški hladilnik Beko GNE60531XN

Ameriški hladilniki so lahko super nakup, če imamo nekoliko večjo družino. Zaradi večje velikosti lahko namreč vanje damo še več živil in pijače kot v klasične hladilnike. Če razmišljate, da bi si kupili enega, vam ga priporočamo.

 

Ameriški hladilnik Beko GNE60531XN ponuja zares napredno delovanje. Ima tehnologijo aktivne modre svetlobe, ki omogoči, da živila ohranijo več vitamina C, in tehnologijo NeoFrost za še hitrejše hlajenje. Ta hladilnik ima dve polici in dva predala za sadje in zelenjavo. Pa še zelo lep je. Vsaj po našem mnenju.

Zamrzovalna omara Beko NoFrost GSN54AWDV

Izpostavljamo še en odličen Bekov izdelek, in sicer zamrzovalnik NoFrost GSN54AWDV. Ta zamrzovalnik je s precej velikim prostorom za shranjevanje živil lahko dobra dopolnitev prej omenjenemu ameriškemu hladilniku.

 

Odlični zamrzovalnik Beko NoFrost GSN54AWDV se lahko pohvali s konstantno temperaturo, funkcijo No Frost in številnimi policami.

Ob nakupu tega zamrzovalnika lahko pri Telekomu Slovenije prejmete tudi precej dolgo garancijo. Več o njej lahko preberete v zgornjem delu na tej povezavi.

Hladilna podlaga znamke OMEGA (OMNCP4FB)

Prenosni računalniki se lahko ob uporabi zelo segrejejo. Prevelika toplota pa žal ne deluje blagodejno na njihove notranje komponente. Te se lahko ob preveliki toploti tudi pokvarijo. Če se vaš prenosnik pogosto zelo segreje, lahko to težavo rešite z uporabo hladilne podlage zanje. Zelo zanimivo znamke OMEGA lahko kupite tudi pri Telekomu Slovenije.

 

Omenjena podlaga ima vgrajene štiri ventilatorje, ki se znajo spopasti s toploto pri prenosnikih. Po našem mnenju je vredna svoje cene, ki pa sploh ni visoka.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
5. avgust 2021
5743
5. avgust 2021
Prevroče? Ti izdelki lahko priskočijo na pomoč