Pričakujemo lahko nov Motorolin paradni mobitel

Tehnik 21. april 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/motorola-edge-kavcic-apr20-hero.jpg

Motorolini pametni mobiteli danes niso več tako v ospredju, kot so bili včasih. Vseeno pa v podjetju niso obupali in še naprej s polno paro izdelujejo nove modele. Pričakujemo lahko, da nam bodo vsak čas predstavili svoj novi paradni mobitel (na fotografijah je aktualni model razr).

Sodeč po Motorolinem pisanju na Twitterju bodo 22. aprila predstavili nov paradni mobitel. Sicer v tvitu niso razkrili katerega točno, a zdi se, da bo to model Edge+, saj se je ta model nedavno znašel na fotografijah, ki jih je objavil znani tviteraš Evan Blass. Blassove fotografije si lahko ogledate na njegovem profilu, ki je na naslovu https://twitter.com/evleaks/.

Se pa zdi, da je Motorola z videom, ki ga je objavila na Twitterju, tudi že sama deloma pokazala mobitel, ki ga bo predstavila. V videu je namreč prikazala del novega mobitela, ki ima, kot je videti, ukrivljen zaslon ob strani.

 

Edge+, ki ga je pokazal na fotografijah Blass, ima prav tako ob straneh ukrivljen zaslon. Kot je videti, ima tudi več kamer na zadnjem delu in eno kamero na sprednjem delu, ki je v levem kotu zaslona.

Povsem možno je, da bo Motorola 22. aprila poleg modela Edge+ predstavila še model Edge.

Viri: Twitter.com, Twitter.com, Blog.motorola.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. april 2020
5149
21. april 2020
Pričakujemo lahko nov Motorolin paradni mobitel