Pričakujemo lahko nove igre RollerCoaster Tycoon

Tehnik 23. maj 2017
/PublishingImages/rollercoaster-tycoon-hero.jpg

Kot vse kaže, priljubljena serija iger z imenom RollerCoaster Tycoon, v katerih lahko upravljate zabaviščne parke, še ne bo prav kmalu izumrla. Kot smo izvedeli s spletne strani VentureBeat, bo Atari lahko še vse do leta 2022 uporabljal ime oziroma blagovno znamko RollerCoaster Tycoon (ta je v lasti Chrisa Sawyerja, ki je razvil prvo in drugo igro v seriji). Torej lahko pričakujemo, da bo Atari do takrat izdal še več novih iger RollerCoaster Tycoon.

Zgodovina serije RollerCoaster Tycoon sega v leto 1999, ko je luč sveta ugledala prva igra. Ta je navdušila številne igričarje po vsem svetu, zato ne preseneča, da smo kasneje dobili še številna nadaljevanja. Zadnje nadaljevanje smo dobili lansko leto, ko je bila izdana igra RollerCoaster Tycoon Touch, ki deluje na Androidu in iOS-u.

RollerCoaster Tycoon Touch smo preizkusili tudi pri Tehniku in moramo reči, da je tako zabavna kot prejšnje igre iz serije. Namestite si jo lahko brezplačno, v igri pa so nato možna doplačila. Vsekakor vam priporočamo, da jo preizkusite.

Vira: Venturebeat.com Google Play. ​

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. maj 2017
3455
23. maj 2017
Pričakujemo lahko nove igre RollerCoaster Tycoon
Android, iOS