Pridružite se nam: spremljali bomo, kako Samsung podira meje mobilne telefonije

Tehnik 10. februar 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/unpacked202-pirnat-feb20-hero.jpg

Ta teden bo v San Franciscu vroče za vse navdušence nad tehnologijo, saj bo sloviti Samsung, kot je to že v navadi, organiziral dogodek, ki ga spremljajo ljudje po vsem svetu – Unpacked. Kot že samo ime pove, bodo pred širnim občinstvom »razpakirali« svoje najnovejše naprave. Te vsako leto postavljajo nove mejnike v tem, kaj vse zmore majhna naprava, ki nas spremlja vedno in povsod. Kako bodo zastavili novo desetletje mobilne izkušnje?

Grizemo si nohte in špekuliramo, kaj bomo videli

Pri Samsungu zelo dobro znajo stopnjevati napetost, saj vsako leto oboževalce znamke puščajo v nevednosti, ko vse novosti zavijajo v tančico skrivnosti vse do zadnjega trenutka. In moramo jim priznati, da to dogodku zares da še poseben čar. Seveda ob tem ne gre brez ugibanj, špekulacij in drznih napovedi, kaj bomo zagledali, ko bodo to tančico končno odstrnili. Zato smo zbrali nekaj napovedi, ki skoraj zagotovo držijo …

Velik preskok v poimenovanju in Samsungovi trojčki

Samsung že leta ostaja pri svojem »galaktičnem« poimenovanju naprav, ki spominja na veličino vesolja, velike možnosti, ki jih le-to ponuja, in neskončen prostor za tehnološki napredek – kakor Samsung to že leta uresničuje na področju mobilne telefonije. Zato tudi tokrat lahko pričakujemo naprave po imenu Galaxy, a lahko se zgodi, da bodo preskočili kar nekaj številk. Lani smo namreč na velikem Samsungovem dogodku spoznali Samsunge Galaxy S10e, S10 in S10+, letos pa ugibamo, da bo številka z 10 poskočila na 20. Povezava s skokom v novo desetletje zagotovo ni naključje.

Ponovno pričakujemo trojčke, vse od manjše in dostopnejše različice naprave do mogočnega paradnega konja, ki nam bo, kot vsako leto, brez dvoma vzel sapo. Ponujal naj bi povsem novo tehnologijo, še večji zaslon, kamero s kar 108 megapiksli in navdušujoče zmogljivo baterijo ter druge privlačne izboljšave in novosti. Morda pa ponudijo tudi nov zložljivi model, s kakršnim so lani poželi veliko pohval, in še in še … Tako, to je le nekaj ugibanj, za katera seveda upamo, da so resnična, preostalo pa skupaj ugotovimo v prihodnjih dneh.

Ne pozabite, v torek, 11. februarja, ob 20. uri skupaj »odpotujemo« v San Francisco!

Takrat nas obiščite na Tehniku, kjer bomo v tem članku spodaj delili povezavo z živo sliko iz San Francisca.

Prenos dogodka Unpacked

 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. februar 2020
5030
11. februar 2020
Pridružite se nam: spremljali bomo, kako Samsung podira meje mobilne telefonije
Android