Prihaja novi Apple Watch, ki bo ponudil nekaj pomembnega

Tehnik 10. avgust 2017
/PublishingImages/novi-apple-watch-hero.jpg

Zaupanja vredna spletna stran Bloomberg se je dokopala do zanimivih informacij, ki pričajo o tem, da namerava Apple še letos izdati novo pametno uro Apple Watch (na slikah je aktualna), ki se bo sposobna povezati v celična omrežja.

Torej bodo na tej Applovi prihajajoči uri uporabniki lahko brez povezave z iPhonom pretakali glasbo s spleta in počeli še druge stvari na internetu. Pri prejšnjih urah Apple Watch je bila za to početje potrebna povezava z iPhonom. Modeme, ki bodo zagotavljali povezljivost v celična omrežja in bodo vgrajeni v ta novi Apple Watch, bo, kot je izvedela spletna stran Bloomberg, Applu dobavljal Intel.

 

Prihajajoča pametna ura Apple Watch sicer ne bo prva pametna ura, ki se bo sposobna povezati v celična omrežja. Takšne pametne ure smo že videli. Dve je na primer ponudil Samsung – Gear S3 frontier in Gear S3 classic.

Apple bi lahko novo uro Apple Watch, ki se bo sposobna povezati v celična omrežja, predstavil že precej kmalu. Pri Bloombergu verjamejo, da bi jo lahko že letošnjo jesen skupaj s tremi novimi mobiteli iPhone.

Vira: apple.com, bloomberg.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. avgust 2017
3594
10. avgust 2017
Prihaja novi Apple Watch, ki bo ponudil nekaj pomembnega
iOS