Prihajajo nove Samsungove slušalke

Tehnik 3. februar 2017
/PublishingImages/nove-samsung-slusalke-2017-hero.jpg

Tviteraš in novinar Roland Quandt je na svojem Twitter profilu razkril, da bo Samsung ob Galaxyju S8 ponudil tudi nove brezžične slušalke s tehnologijo Active Noise Cancelling.

Kot piše Quandt, Samsungove prihajajoče brezžične slušalke ne bodo poceni (omenja ceno 130 €), zato pričakujemo, da bo njihov zvok vrhunski. Verjetno želi Samsung s temi slušalkami odgovoriti Applu in njegovim slušalkam AirPods, ki ponujajo veliko (več o njih izveste v tem videu).

 

Žal za zdaj še nimamo slik prihajajočih Samsungovih brezžičnih slušalk (na naših slikah so slušalke Gear IconX). Na te bo potrebno še nekoliko počakati. Uradna predstavitev teh slušalk bi lahko bila 29. marca. Tega dne bi nam lahko, tako vsaj predvidevamo, Samsung predstavil Galaxy S8, poleg njega pa zelo verjetno tudi slušalke.

Če želite imeti vrhunske brezžične slušalke in se vam na prihajajoče Samsungove ne ljubi čakati, vam priporočamo nakup slušalk Gear IconX. Gear IconX so sicer nekoliko dražje slušalke, a vam ponujajo res veliko. Več o njih lahko izveste na tem naslovu.

Vir: @rquandt

Foto: Samsung

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. februar 2017
3329
24. februar 2017
Prihajajo nove Samsungove slušalke