Priljubljena aplikacija Sticky Notes dobila dve novosti

Tehnik 22. februar 2018
/PublishingImages/stickynotes-feb2018-hero.jpg

Dvignite roke tisti, ki uporabljate aplikacijo Sticky Notes. En, dva, tri … Kar precej vas je. Nič čudnega, ko pa je aplikacija Sticky Notes sila uporabna, saj nam omogoča, da si na posebne listke, ki so postavljeni na namizje operacijskega sistema Windows 10, dodajamo zapiske. Ta aplikacija sicer ne ponuja ogromno funkcionalnosti in se ne spreminja prav dosti, je bila pa vseeno v zadnjih dneh deležna dveh novosti.

Sticky Notes je dobila nekoliko spremenjen uporabniški vmesnik za izbiro barv listkov. Ta novost ne prinaša kakšne pomembne dodane vrednosti, jo pa zato druga. V aplikaciji je namreč zdaj mogoče nastavljati tudi velikost pisave. Tako lahko pomembnejšim zapiskom določimo večjo pisavo kot tistim manj pomembnim in jih s tem naredimo bolj vidne.

 

Obe novosti sta trenutno na voljo samo določenim uporabnikom. Lahko pa pričakujemo, da bosta kmalu na voljo vsem.

Na tem mestu velja omeniti, da za brskalnik Chrome obstaja podobna razširitev, kot je aplikacija Sticky Notes. Gre za OurStickys, ki nam omogoča, da na spletne strani dodajamo listke oziroma nalepke s svojimi zapiski. O razširitvi OurStickys smo pred kratkim pisali v članku, v katerem smo vam predlagali uporabne razširitve za Chrome.

Vir: twitter.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. februar 2018
3888
22. februar 2018
Priljubljena aplikacija Sticky Notes dobila dve novosti