Priljubljena igra Super Mario Run bo dobila pomembno posodobitev

Tehnik 28. september 2017
/PublishingImages/super-mario-update-hero.jpg

Nintendo je na Twitterju sporočil, da bo priljubljena mobilna igra Super Mario Run ta petek dobila novo posodobitev. Ta posodobitev bo, kot je mogoče razbrati iz Nintendovega tvita, ena večjih doslej.

Omenjena posodobitev bo v igro Super Mario Run prinesla cel kup novosti. Med drugim nov način igranja, novi svet ter možnost igranja novega karakterja. Novosti bo torej kar nekaj. Vsi tisti, ki igrajo Super Mario Run, bodo tako dobili dovolj novosti, da bodo z igro zaposleni tudi v prihodnjih tednih.

 

Igra Super Mario Run je na voljo na iOS-u ter na Androidu. Na prvem operacijskem sistemu je na voljo od decembra 2016, na drugem pa jo lahko igramo od marca letos. Žal je igra samo deloma brezplačna.

Igranje igre Super Mario Run poteka nekoliko drugače kot igranje prejšnjih iger Super Mario. Pri Super Mario Run namreč karakter, ki ga upravljamo, sam od sebe teče, kar spremeni način igranja. Morda to ne zveni tako zabavno, a je. Preverjeno. Vsekakor predlagamo, da igro preizkusite, če je, seveda, še niste.

Vira: twitter.com, play.google.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. september 2017
3672
28. september 2017
Priljubljena igra Super Mario Run bo dobila pomembno posodobitev
iOS, Android