Priljubljeni TikTok dosegel izjemen mejnik

Tehnik 21. april 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/tiktok-kavcic-apr20-hero.jpg

Aplikacija TikTok je dosegla izjemen mejnik. Kot smo izvedeli na spletni strani GizChina, je bila iz Googlove tržnice z aplikacijami Google Play presneta že več kot milijardokrat. Ni ravno ogromno mobilnih aplikacij, ki bi dosegle mejnik milijarde prenosov, tako da so lahko pri TikToku na ta dosežek zelo ponosni.

Aplikacija TikTok, ki je na voljo tako za operacijski sistem Android kot tudi za operacijski sistem iOS, je sicer relativno enostavna za uporabo. Smo pa pred tedni vseeno zapisali nekaj uporabnih trikov in nasvetov za uporabo. Če bi jih radi spoznali, se odpravite na ta spletni naslov. V članku na tem naslovu boste na primer spoznali, kako je mogoče videe iz TikToka uporabiti za živa ozadja operacijskega sistema. Ali pa kako je mogoče priti do najnovejših funkcij TikToka.

 

Zdi se, da TikTok ne bo muha enodnevnica in bo med nami še kar nekaj časa. Uporabniki so nad njim navdušeni. O tem priča tudi podatek, da so njegovi različici za Android na tržnici Google Play prisodili zelo visoko oceno 4,5 od 5. Če TikToka še niste preizkusili, je morda sedaj čas, da ga.

Vira: gizchina.com, play.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. april 2020
5146
21. april 2020
Priljubljeni TikTok dosegel izjemen mejnik