Prišla je rešitev za tiste, ki preveč uporabljajo Facebook

Tehnik 21. april 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/facebook-kavcic-apr20-hero.jpg

Marsikdo uporablja Facebook prekomerno. Še posebej sedaj, ko smo zaradi novega koronavirusa precej več časa doma kot sicer. No, pri Facebooku se zavedajo te težave. V svojo mobilno aplikacijo so zato sedaj dodali funkcionalnost Quiet Mode, ki pomaga tistim, ki so preveč časa na Facebooku, da ga uporabljajo manj časa.

Uporabniki mobilne aplikacije Facebook lahko po novem prek Quiet Moda nastavijo čas, ko ne prejemajo več t. i. »push« obvestil od Facebooka. Tako lahko v nastavljenem času v miru opravljajo kakšno drugo delo, ne da bi jih Facebook vmes motil. Kot je razumeti uradno Facebookovo sporočilo o tej novosti, pa uporabnik v času vključenega Quit Moda prejme tudi poseben opomnik, če aplikacijo Facebook odpre.

 

Vsekakor je Facebook točka, na katero se je dobro vračati. Tu lahko ohranjamo stike, pa čeprav na daljavo, s prijatelji in znanci, s katerimi še posebej sedaj ne moremo imeti osebnih srečanj. Je pa treba biti pri količini uporabe Facebooka previden. Vsaka stvar mora imeti svojo mejo.

Žal pri Tehniku funkcionalnosti Quiet Mode še nismo mogli preizkusiti. Upamo, da jo vi v času pisanja tega članka že lahko najdete v aplikaciji.

Vira: Facebook.com/coronavirus, Facebook.com/new-company-brand


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. april 2020
5150
21. april 2020
Prišla je rešitev za tiste, ki preveč uporabljajo Facebook