Prišle naj bi AirPods Pro 2, a očitno še ne tako kmalu

Tehnik 14. julij 2021 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/airpods2-kavcic-jul21-hero.jpg

Brezžične slušalke AirPods Pro (na fotografijah), ki so med uporabniki zelo dobro sprejete, naj bi dobile svoje naslednice. Žal pa slednjih še kar nekaj mesecev ne gre pričakovati v prodaji – sodeč po informacijah zaupanja vrednega analitika Minga-Chi Kua.

Omenjeni analitik pravi (mi smo za to izvedeli na spletni strani MacRumors), da Apple načrtuje izdajo druge generacije slušalk AirPods Pro prihodnje leto. Kdaj točno, ne vemo. Prve slušalke AirPods Pro so bile predstavljene in v prodaji oktobra leta 2019. Ali to pomeni, da bodo tudi nove predstavljene in v prodaji v oktobru, je težko reči.

 

Kot je razumeti spletno stran MacRumors, bi utegnile imeti nove slušalke AirPods Pro dizajn, podoben tistemu pri slušalkah Beats Studio Buds. Torej obstaja možnost, da bodo imele nove AirPods Pro 2 precej drugačen dizajn, kot ga imajo aktualne AirPods Pro.

Pri Tehniku se slušalk AirPods Pro 2 že zelo veselimo. Tudi vi? Povsem možno je, da jih boste, če bodo res izšle, lahko kupili tudi pri Telekomu Slovenije. Tako kot lahko že zdaj aktualne AirPods Pro in še nekatere druge Applove.

Vir: : Macrumors.com (tekst), Telekom.si (sliki)


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
14. julij 2021
5717
14. julij 2021
Prišle naj bi AirPods Pro 2, a očitno še ne tako kmalu