Programska opcija Kultura: Giselle, Brahms in Monet v udobju doma

Tehnik 18. marec 2022 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/opcija-kultura-tharb-mar22-hero.jpg

Ko si zaželite pogledati balet v Londonu, prisluhniti operi ali jazz koncertu na Dunaju, si jih preprosto prikličite v dnevno sobo. Z opcijo Kultura so vam namreč na voljo koncerti in predstave ter množica oddaj o arhitekturi, fotografiji, slikarstvu in drugih umetnostih, ki vam pomagajo sprostiti misli in vas po napornem dnevu ponesejo daleč stran.

Kaj vključuje?

Programska opcija Kultura vključuje dva TV programa, Museum HD in Mezzo Live HD, in videoteko Kultura. Nova opcija Kultura je namenjena vsem ljubiteljem umetnosti, saj ponuja dostop do vseh teh odličnih vsebin, takoj ko si to zaželite. Vsebine si lahko ogledate za sedem dni nazaj ali pa jih posnamete, da ne zamudite kakšnega odličnega koncerta. Z namensko videoteko, kjer se bodo vsebine sproti dodajale, pa so vam odlični koncerti, predstave in oddaje vedno na voljo.

 

Museum HD in Mezzo Live HD

S programom Museum HD lahko pokukamo v muzeje po svetu, odkrivamo zgodbe o umetnikih, npr. igralki Sarah Bernhardt, ali pa velikih slikarskih mojstrih, kot je Monet, raziskujemo oblikovanje in arhitekturo, video umetnost in specifična umetniška dela. Mezzo Live HD pa nas popelje v najboljše dvorane sveta, na balet Giselle v koreografiji Akrama Khana, na koncert montrealskega simfoničnega orkestra pod taktirko Kenta Nagana, ali pa na jazz koncert Erika Truffaza na Dunaju.

Vse te prekrasne stvaritve seveda lahko spremljate v ločljivosti HD.

Videoteka Kultura

V videoteki opcije Kultura boste našli kulturne dogodke iz vsega sveta, opere, baletne predstave, jazz koncerte kot tudi dogodke iz festivalov. Skočili boste lahko v operno hišo v Barceloni na Aido, v londonski Barbican na koncert londonskega simfoničnega orkestra, ali pa v Pariz v muzej. Vsak mesec pa bodo na voljo dodatne, nove vsebine.

kupi


Cena in naročilo

Programsko opcijo lahko naročite v Mojem Telekomu in na televiziji. Cena je 5 EUR na mesec. Ob vezavi za 24 mesecev jo lahko 1 leto spremljate tudi brezplačno, ob vezavi za 12 mesecev pa jo brezplačno spremljate 4 mesece. Več o tem, kdaj lahko opcijo spremljave brezplačno, preberi na Tehniku. Opcijo lahko naročite naročniki z IPTV, pa tudi naročniki paketa NEO Brezžični.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
18. marec 2022
5882
18. marec 2022
Programska opcija Kultura: Giselle, Brahms in Monet v udobju doma