Prva liga Telekom Slovenije je nazaj

Igor Harb in Tamara Harb 5. junij 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/prva-liga-TS-harb-jun20-hero.jpg

Testiranja vseh igralcev in sodnikov Prve lige Telekom Slovenije za COVID-19 so potrdila zdravje nogometašev in tako se državno prvenstvo lahko nadaljuje. V 26. krogu se bosta že danes popoldne pomerila tretje in peto uvrščena Aluminij in Mura, drugo uvrščeno Celje pa bo gostilo velenjskega Rudarja, ki se bo moral potruditi, da se prebije iz dna lestvice.

Teka Aluminij-Mura danes ob 19:00 na Planet TV in na NEO.

Zaradi epidemije bo prvenstvo trajalo nekoliko dlje, saj bodo ekipe preostalih 10. krogov igrale vse do 22. julija. Vmes se bo bil tudi boj za Pokal Slovenije, kjer so v polfinalu Aluminij, Mura, Kalcer Radomlje in Nafta.

 

Prenos pomembnejših tekem Prve lige Telekom Slovenije bo v živo na Planet TV ali TV Slovenija 2, naročniki televizijskih storitev Telekoma Slovenije pa lahko prav vse najdete na NEO SmartBoxu. Preprosto poiščite Šport, bodisi na meniju Moj TV bodisi z glasovnim ukazom, nato pa izberite rubriko Prva liga Telekom Slovenije, kjer dobite seznam vseh tekem. Lahko si ogledate tekme iz arhiva oziroma si nastavite opomnik ali snemanje za prihajajoče. Tekme svojega najljubšega kluba pa takoj najdete tako, da pritisnete gumb z mikrofonom in izgovorite ime kluba.

Kljub jasnemu vodstvu Olimpije je do konca prvenstva še dovolj tekem, da se lahko karte korenito premešajo, predvsem zaradi manjšega obsega treninga med epidemijo in odsotnosti gledalcev na tribunah zaradi še zmeraj veljavnih ukrepov. Če je sklepati po začetku nemške Bundeslige, bomo na začetku morda spremljali nekoliko manj atraktiven nogomet, saj ekipe še niso uigrane, a ob takem tempu tekem, si lahko že po nekaj krogih obetamo pestre nastope in napete preobrate.

Spremljate Prvo ligo Telekom Slovenije z NEO.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. junij 2020
5219
5. junij 2020
Prva liga Telekom Slovenije je nazaj