Računalniško ohišje, ki pritegne pozornost

Tehnik 4. januar 2018
/PublishingImages/quadstellar-ohisje-hero.jpg

Novodobna računalniška ohišja imajo v glavnem precej podobno »škatlasto« obliko. Občasno pa na trg pride tudi kakšno ohišje, ki ima nekoliko drugačno, bolj izstopajočo obliko. Eno takšnih ohišij je sedaj predstavilo podjetje Deepcool.

Novo računalniško ohišje podjetja Deepcool, ki sliši na ime QUADSTELLAR, se ponaša s posebno štirikrako obliko, ki zelo izstopa. Še posebej tisti nekoliko mlajši uporabniki bodo verjetno nad obliko ohišja QUADSTELLAR navdušeni. Računalniško ohišje QUADSTELLAR ima poleg posebne štirikrake oblike na zunanjem delu tudi posebno RGB-osvetlitev, ki se jo lahko prek aplikacije prilagaja oziroma spreminja. Malenkost, ki precej pripomore k atraktivnosti.

 

Ohišje QUADSTELLAR pa ni samo lepo, ampak je tudi funkcionalno. V njem je dovolj prostora za računalniške komponente. Uporabniki na primer lahko vanj vstavijo večje število trdih diskov. Poleg tega pa se ohišje tudi zelo dobro bori s toploto.

Vprašanje, ali bo računalniško ohišje QUADSTELLAR možno kupiti pri nas. Če bo to slučajno možno, ga boste lahko našli v našem prodajnem programu.

Vir: gamerstorm.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. januar 2018
3804
4. januar 2018
Računalniško ohišje, ki pritegne pozornost