Razveselite sebe ali koga drugega s super izdelki

Tehnik 6. december 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/mix-izdelki-kavcic-dec19-hero.jpg

Če se boste sprehodili po naši E-trgovini, boste v njej našli kar nekaj zanimivih izdelkov. Našli boste pametne mobitele, izdelke za igričarje, izdelke za šport, izdelke za dom … Pri Tehniku smo se sprehodili po E-trgovini in samo za vas spodaj izpostavili pet izdelkov, ki se nam zdijo še posebej zanimivi.

SBS-ov igralni plošček za različne naprave

Če radi igrate videoigre, je tale SBS-ov igralni plošček kot nalašč za vas. Kot lahko vidite na spodnji sliki, ima vgrajene številne gumbe in dve gobici. Z njim ste lahko v videoigrah kos vsem nalogam.

 

Omenjeni SBS-ov igralni plošček je povezljiv s številnimi napravami: PS3, Android TV Box, PC in napravami Android, ki imajo funkcijo OTG. Ta plošček ima dodano tudi stojalo za določene naprave.

Omenjeni SBS-ov igralni plošček ima mikro USB-kabel. To ima svojo prednost, saj ga ni treba polniti, kot je treba številne druge igralne ploščke.

Trustov igralni plošček Bosi GXT 590

Izpostavili bi še en dokaj podoben igralni plošček, in sicer Trustov Bosi GXT 590. Za razliko od prej omenjenega je ta brezžičen, tako da boste imeli ob njegovi uporabi nekoliko bolj proste roke.

 

Igralni plošček Bosi GXT 590 se lahko pohvali s številnimi gumbi, dvema gobicama in stojalom za pametne mobitele. Pohvali pa se lahko tudi s tem, da uporabniku nudi povratne informacije v obliki vibracij.

Bosi GXT 590 se lahko uporablja na operacijskih sistemih Windows in Android.

SBS-ova pametna ura Go Life HR

Pri Telekomu Slovenije imamo pestro ponudbo pametnih ur. Ta hip bi vam iz naše ponudbe priporočili SBS-ovo pametno uro Go Life HR, ki je cenovno dostopna, hkrati pa tudi kakovostna.

 

S pametno uro Go Life HR je mogoče meriti srčni utrip, korake, kalorije ter kakovost in dolžino spanja. Ura ima dodan OLED-zaslon na dotik.

Ura se lahko pohvali tudi s privlačnim dizajnom. Njena zunanjost je odeta v črno in živo zeleno barvo. Priporočamo!

Applov pametni mobitel iPhone 11 Pro

Če kupujete nov mobitel, bi bil lahko novi iPhone 11 Pro morda pravi za vas. Gre za vrhunski mobitel s kakovostnim zaslonom, trojno kamero, hitrim delovanjem in privlačnim dizajnom.

 

Novi iPhone 11 Pro ima vgrajen čip A13 Bionic, ki se lahko dobro kosa z nalogami, ki mu jih zastavite. Vgrajen ima tudi 5,8-palčni OLED-zaslon, ki vsebine prikaže tako, kot se za mobitel tega ranga spodobi. iPhone 11 Pro ima tri kakovostne kamere na zadnjem delu in eno kakovostno kamero spredaj, vrhunski operacijski sistem iOS 13, funkcijo brezžičnega polnjenja in še kaj.

Na tem mestu velja omeniti tudi modela iPhone 11 in iPhone 11 Pro Max, ki prav tako nista od muh. Oba prodajamo pri Telekomu Slovenije.

Naipojeva masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C

Po napornem dnevu se vam verjetno prileže kakšna masaža, kajne? Sedaj lahko pri nas kupite izjemno napravo MGM-C11C, ki bo po napornih dnevih poskrbela za odlično masažo.

 

Omenjena naprava se uporablja za hrbet in vrat. Verjamemo, da lahko postane vaš nepogrešljiv prijatelj. Pohitite z nakupom, saj so zaloge omejene.

Več naših izdelkov lahko vidite na tej povezavi.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. december 2019
4949
6. december 2019
Razveselite sebe ali koga drugega s super izdelki