Reklama, ki med sončenjem napolni tvoj mobitel

Alja Isaković 24. september 2013
/PublishingImages/Nivea-soncna-reklama.jpg

Ah, reklame. Nujno zlo, ki pri življenju drži revije. Bolj poredko se kakšne reklame razveselimo, še redkeje pa naletimo na takšno, ki je dejansko uporabna. Zato je prijetno in koristno presenečenja reklama v reviji, ki vsebuje sončne celice in omogoča polnjenje mobitela kar med poležavanjem na plaži! Ideja prihaja iz Brazilije, kjer imajo seveda sonca in plaž na pretek.

Tudi naše kislo in hladno vreme se kot kaže počasi zaveda, da bi bil le čas za ogrevanjem pred prihajajočim poletjem. Čas, ko množično iščemo prijetno tople sončne žarke in zbiramo energijo za preostanek leta. Ob tem so vse pogostejši spremljevalci tudi naši mobiteli, ki ti z aplikacijami lahko pomagajo tudi pri pametnejšem in bolj zdravem sončenju. Da ti ob poležavanju na soncu ne zmanjka baterije za branje ali igranje igric, pa lahko poskrbi precej nenavadna tiskana reklama podjetja Nivea. Vsebuje namreč sončne celice in USB-priključek, Potrebuješ torej le še kabel za polnjenje in na soncu lahko ostaneš tudi takrat, ko ti začne baterija utripati rdeče.

 

Ni kaj, ideja je domiselna in primerna za sončno deželo kot je Brazilija. Glede praktičnosti imam sicer kar nekaj pomislekov. Najbolj očiten je ta, da so pametni telefoni na plaži odlična vaba za tatove, sploh če mobitel pustiš polniti na vidnem mestu. Da tega, da večina mobitelov (s svetlimi izjemami) še vedno ni pripravljena na bližnja srečanja z vodo ali peskom niti ne omenjam. Hkrati ti ne priporočam, da svoj mobitel za dlje časa pustiš na soncu, saj se ti bo ob tem notranjost še hitreje pregrela, mobitel pa žalostno ugasnil. Za celodnevne avanture na plaži in brezskrben dopust, sploh v tujini, se ti zna bolj obnesti kakšen bolj preprost in manj pameten mobitel. Za zabavo pa odlično poskrbijo tudi analogne knjige ter seveda družba dobrih prijateljev.

 

Kaj pa ti z mobitelom narediš med poležavanjem na plaži?

Vir: PSFK

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
525
4. oktober 2013
Reklama, ki med sončenjem napolni tvoj mobitel